2777
2789

من پارسال کارم مژه بود اکستنشن و لیفت ..

سر ماجرای این نامزدم حالم بد شد و افسردگی گرفتم ..ادامه ندادم کارم

گوشیم داشتم ک نامزدم خریده بود 

بعدش دوباره بانامزدم پشت گوشی بحثم شده بود گوشیو دادم مامانم مامانم کوبید رو سرامیک شکست دیگ گوشی ندارم 

الانم ک میام سایت رمزم و میزنم بت گوشی مامانم میام 

خوب مسئله اینه که 

من دلم میخواد کار کنم دوباره کم و زیاد پول دربیارم 

دلم میخواد کار مژه رو ادامه بدم ولی نیاز ب رفع اشکال و آپدیت دارم مامانمینا هم پول نمیدن 

خودم انگشتر دارم ۱گرمه یا ۲ دقیق نمیدونم هدیه داده بودن بهم 

بنظرتون برم بفروشم کلاس ثبت نام کنم این ماه ؟

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

با اجازه اسی

@pooshak_anisa1200

دخترا خانوما لباس زنانه و بچگانه آوردم

لینک بزنید تو روبیکا

کارامون قیمت مناسبن 

لطفا بیاییداگر روبیکا دارین

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

از لحاظ روحی هم خیلی افسردگی دارم مشکلات دارم....

گوشیم ندارم چیکار کنم خیلی اذیت میشم یکم ب گوشی مامانم دس میزنم میگ وایییی خراب میشه 

کار کنم میتونم بخرم ینی؟

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانت زده گوشیتو شکونده بگو برات بخره دیگه

اره حتماااااا عمرا بخره 

من بدبخت باید هرجور شده بخرم