2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19235 بازدید | 294 پست

چیزیه که شده بندازه بچه رو نه برای شما بخاطر شرایط خود بچه من خودم بچه اخرم با خاهر برادرم تفاوت سنیم دوازده ساله همیشه زندگیم میگم کاش هیچوقت منو بدنیا نمیاوردن چون هیچکس منو درک نکرد مامان بابام پیر بودن اصلا من براشون مهم نبودم پر از عقده و کمبودم تراپیستم میگفت ما بچه های مثل تو میگیم تک فرزند 

چه مثِ نازم 🦩
وای خداا نگو دلم داره میترکه غمم گرفته😭🤣🤣

ناشکر نباش کاش مامان من میتو.نس برام خواهر برادر جد ید بیاره

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش شوخی بود 😢😣۴۵سالشه مامانم

45 سنی نیس واسه بچه ک

همسایه ما با داماد 50 سالگی آورد 

الانم انقدر عزیزه که نگو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

واااای برگاممممکودک۱۳ ساله چرا باید تست بارداریو ببینه؟!ینی اون بچه توی راهی هم قراره اینجوری تربیت ...

بابا تست بارداری که چیزی نیست شما فقط یه تک پا بیا پارک بغل خونه ما همچین دخترای۱۳ساله سیگار میکشن وم.....روب میخورن که نگوووو

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خیلی سخته فکر کن یه بچه هفت ساله یه مامان ۵۳ ساله داشته باشه البته اگر خودش حوصله و وقت و اعصاب داره که کار خوبیم کرده اما اگر نداره که بهترین راه سقطه صد البته مامانت و اون  بچه نیاز به همراهی خواهر برادراش هم دارن 

بابا سیسمونی مثال بودبابای من با ۵۰ سال سن مامانمو ببر زایشگاه یا شوهرم داداش یا خواهر یه روزه مو بغ ...

اصلا اشتباه نیست کار خلاف شرع نکرده که 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بابا تست بارداری که چیزی نیست شما فقط یه تک پا بیا پارک بغل خونه ما همچین دخترای۱۳ساله سیگار میکشن و ...

خب اونا خانواده درست حسابی ندارن یا خانوادشون براشون مهم نیست توله شون چه غلطی بکنه وگرنه این چیزا وحشتناکه،  وحشتناااک.

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بابا تست بارداری که چیزی نیست شما فقط یه تک پا بیا پارک بغل خونه ما همچین دخترای۱۳ساله سیگار میکشن و ...

پناه بر خدا 

یعنی موندم چی اینقدر اینا رو فاسد کرد ؟!!!!!

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خیلی سخته فکر کن یه بچه هفت ساله یه مامان ۵۳ ساله داشته باشه البته اگر خودش حوصله و وقت و اعصاب داره ...

خواهر برادر چرا باید جور بارداری ناخواسته مادرشو بکشه؟

همه خودشون زندگی و گرفتاری دارن

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

چی شده الان 

میگی برادرت بچش بدنیا اومده؟

مادرت هم بارداره؟

خودت هم بچه میخوای؟

خب زندگی مادرت به خودش مربوطه بیخیال سنش اونقدرا هم بالا نیست که بنده خدا عیب نداره کاریه که شده 

توهم خونه خودتی زندگیت جداست اقدام کن 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗