2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19187 بازدید | 294 پست
ممکنم هست سندروم دوان بشه و عمرش تباه بشه و تا آخر عمر نیاز به مراقبت داشته باشه اینارم در نظر بگیری ...

ببخشید که دخالت میکنما ولی من خیلیا رو دیدم که حتی تو سن پایین بچه دار شدن بچشون مشکل دار به دنیا اومد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممکنم هست سندروم دوان بشه و عمرش تباه بشه و تا آخر عمر نیاز به مراقبت داشته باشه اینارم در نظر بگیری ...

باور کن اکثرا اینایی که به به چهچه کردن اگه مامان خودشون حامله میشد کلی سرش غر میزدن که ابرومونو بردب و فلان

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

انگار متوجه منظور من نشدی من منظورم این بود سیسمونی باید بابایه شما بخره نه شوهرشما

بابا سیسمونی مثال بود

بابای من با ۵۰ سال سن مامانمو ببر زایشگاه 

یا شوهرم داداش یا خواهر یه روزه مو بغل کنه بگه خواهر زن یا برادر زن جون 

🤦‍♀️

از نظر من اشتباهه واقعا این بچه میخواد بره مدرسه مامانم تو ۵۰ سالگی بشینه کنارش الفبا یاد بده

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

حالا استارتر من تنها توصیه ای که بهت میکنم این که به مادرت بگو حتما آزمایش سلفری بده 

که کامل مطمئن بشه بچه سالم 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
چون اینجا الکی نطر میدنیک چیزی گفته باشن.

اره و شک نکن همون دختربچه ۱۳ ساله که ابجی کوچیکه اسیه باید بچه رو بزرگ کنه و درس و زندگیش تباه شه، دیدم که میگم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°