2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19187 بازدید | 294 پست

یه فرزند علاوه بر اینکه باید از نظر مالی تامین بشه نیاز به یه پدر و مادر جوان داره که واقعا واسه فرزندش انرژی بذاره باهاش بازی کنه شور و شوق داشته باشه واسش 

هیچ فکر کردین این فرزند وقتی تازه ۲۰ سالشه مادرش ۶۵ و احتمالا پدرش ۷۰ هست؟ واقعا حق این فرزند اینه توی اوج نیازش به پدر و مادر حضور اونا توی زندگیش کمرنگ باشه؟ همیشه حسرت همسن و سالاش و بخوره؟

شمایی که میگین خیلی قشنگه یه لحظه خودتون و جای اون بچه و توی اون شرایط فرض کنید 

من کاری به رسم و رسومات و ... ندارم ولی نه بدن مادرتون آمادگی کافی رو داره الان نه اون بچه میتونه توی شرایط استانداردی رشد کنه اونم وقتی از اول نمیخواستنش 

الان و با قبلا مقایسه نکنید همه چیز فرق کرده همه چیز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ی عمه همسن دارم بچگیامون خیلی خوش بودیم ولی الان شده مایه دق و غصم.مریضه فلج شده هر وقت میبینمش ...

خدا شفاش بده 

سلام مهربون لطفاً یه صلوات مهمونم کنید برای عاقبت بخیری تمام بچه ها و بچه های من

درسته نظرها متفاوته  ولی بعضی دوستان یجور جبهه گرفتن ک انگار گناه کرده ......حالا اگ یه خانمی ک از دوس پسرش حامله شده تاپیک میزد چیکار کنم همه میگفتن نکش خاست خدا بوده گناهه و فلانه ‌.....حالا دست ب دست هم بدین یکاری کنین زنه بیچاره بچه رو از بین ببره 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
من خودم شخصا اگه مادرم باردار میشد پیش خانواده شوهرم و فامیلا خجالت میکشیدم و حس میکردم آبروم رفته. ...

دیگه بستگی به فرهنگ اون منطقه داره

ولی جلوی خواست خدارو نمیشه گرفت

❌ درخواست دوستی نفرمایید❌

وای بچه بچه اس حالا برا هرچی روشن فکرید ب یه بیچاره ک باردار شده چون بچه بزرگ داره عهد بوقی شدین خیل ...

والا منم ایرانم،پارسال یه شاگرد داشتم مامانش به زور ۵۰سالش میشد،من تا آخر سال این مامان رو ندیدم ،چون اصلا دیدار با اولیا نیومده بود،یه بار زنگ زدم بیاد دخترش مریض بود،گفت پسرم میاد دنبالش،گفتم خودت بیا ببینمت،گفت دخترم ناراحت میشه،میگه تو مدرسه بیای خجالت میکشم تو پیری مامان دوستام جوون هستن،حتی واسه خرید و بیرون رفتن هم دوست نداشت با مامانش باشه ،دختره از هفت سالگی این افسردگی رو داشت وای به حال آینده اش،زاییدن مهم نیست که،اینده و خوشحالی بچه هم مهمه

من ۴۱ سالم بود باردار شدم سخت بود خیلی سخت بود حرفا و نگاها و بی محلی شوهرم اما الان یکم اوضاعم روبر ...

وا شوهرتون چرا بی محلی میکرده دیگه مگه گناه کردین؟

عجب....

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون