2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19187 بازدید | 294 پست

مامانم هر وقت حامله شد عمه و مادر بزرگ پدریم هم همراهیش کردن 

الان داداشم و دختر عمه و عمه م همسنن 

من و عمو و دختر همون عمه همسنیم ،😂😂

دوباره داداش کوچک م با دختر  همون عمه همسنن اینجا دیگه مادر بزرگم از قافله عقب افتاده بود😂

سلام مهربون لطفاً یه صلوات مهمونم کنید برای عاقبت بخیری تمام بچه ها و بچه های من

همه ذوق کردن 

مبارکه مبارکه خدا خواسته بوده 

هیچ کس دلش به خال اون بچه نسوخت که وقتی ۲۰ ساله شد پرستار و همدم و همنشین  دوتا ادمه پیره 

که وقتی ۱۰ سالش شد همه فکر میکنن مامان بزرگش اوردتش مدرسه 

وقتی رفت کلاس اول هیچ کی حوصله نداره به درسش برسه 

هیچ کس نگفت تو این سن حاملگی برای مادر و بچه پر خطر تره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴۵ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ابرو مامانتو بردی ک بیچاره سنی نداره خیلی تازه دارن تو سن ۴۰ ازدواج میکنن فک کردم ...

۴۰ساله ای که شکم اولشه با اونی که داماد و عروس نوه داره خیلی فرق می‌کنه ها

من خودم وقتى مامانم 37 سالش بود به دنيا اومدم و هميشه تو بچگيم حس اينو داشتم كه مامانم از مامان بقيه ى هم سن و سالام سنش بالاتره  و تو خانواده حس ميكردم تنهام .. ديگه مامانت كه ميگى 45 سالشه واقعا سخته نميدونم چى بگم سعى كن هواى اون بچه رو داشته باشى باهاش رفيق باشى يه وقت حس تنهايي نكنه 

همه ذوق کردن مبارکه مبارکه خدا خواسته بوده هیچ کس دلش به خال اون بچه نسوخت که وقتی ۲۰ ساله شد پرستار ...

آره ،مشکل همینه که کسی تو این مملکت فکر نمیکنه،من شاگرد دارم مامانش ۵۰سالشه ،اصلا تا حالا دیدار با اولیا نیومده،یه بار تماس گرفتم گفت دخترم نمی‌ذاره میگه تو پیری،مامان دوستام جوون هستن ومن خجالت میکشم

آخه چرا جلوگیری نمیکنن بچه نیستن که

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
آخه اولی عیبی نداره ولی یه خانواده قدیمی ک سالهاست ازدواج کردنو بجه بزرگ دارت عیبه

وااای تورو خدا نگو اینو زن بیچاره سنی نداره بچه ام داره ک داره  مگ چیه اتفاقا ب نظرم هدیه خداس دوسش داشته ک بهش داده فردا پس فردا ک سن رفت بالاتر همین بچه میشه دل گرمی ب معنای واقعی عصای دست ....کاش من این مامانو میدیدم از نزدیک من الان مامانم تو سن ۶۰ سالگیه حامله بشه عین خیالمم نیس کسی هم جرات نداره حرفی بزنه  بچه تو هرسنی بیاد قدمش خیره و یه نور امید ب زندگی ....

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜