2777
2789
عنوان

سلام میخوام درباره طلاق باهاتون حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 34 پست
الان منظور اینه که چرا زن سابقش جدا شده؟؟خب الان همسر منم همین شرایط و شخصیت رو داره.البته بچه ی همس ...

گلم برای اونم خوب بوده خودش بعد جند سال اظهار پشیمونی کرده ، حرفتونو قبول دارم شاید دونفر واقعا بدرد هم نخورن ولی من میگم وقتی مردی از هر نظرررررر عالیه و بچه هم داری چرا باید جدا بشی، خواستم اینجا تلنگری بزنم که بخدا بیرون خبری نیس بیخودی زندگی نپاشونید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

,داستان مینویسی ؟ اصلا اصل مطلب گم شده الان مشکل چیه

خواستم تجربه خودمو برای بقیه بگم گلم، مشکل چیزی نیس خواستم بگم اونهایی که فرزند دارن و دلیل طلاقشون محکم نیس صبر کنن بخاطر بچه هاشون چون هیچکس جای مادر نیس

گلم برای اونم خوب بوده خودش بعد جند سال اظهار پشیمونی کرده ، حرفتونو قبول دارم شاید دونفر واقعا بدرد ...

درسته عزیزم.

بعضیا بیخودی زندگی رو از بین می برن و آخرش هم پشیمون میشن وقتی پشیمونی فایده نداره‌.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

درسته عزیزم.بعضیا بیخودی زندگی رو از بین می برن و آخرش هم پشیمون میشن وقتی پشیمونی فایده نداره‌.

دقیقا همینه، طلاق زیاد شده الان تاپیک پر بازدید رو دیدم خواستم تجربه خودمو بنویسم

دختر من همیشه یه کمبودی داره اونم مادرشه و خیلی ضربه خورده

دقیقا همینه، طلاق زیاد شده الان تاپیک پر بازدید رو دیدم خواستم تجربه خودمو بنویسمدختر من همیشه یه کم ...

مادرشو مگه نمی بینه اصلاً؟؟

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

اگه عالی بود چرا زنش طلاق گرفت؟یه طرفه نمیشه ب قاضی زفت

یه طرفه نمی رم گلم صرفا خواستم تجربه خودمو بنویسم و اینکه من همسرشم و هیچکس اندازه من نمیتونه بگه مرد خوبی هست یا نه، ذات ادما که عوض نمیشه، همسر سابق شوهرم به دخترش گفته پشیمونم و کاش بابات ازدواج نکرده بود، خیلی ام همه تلاش میکنن منصرفش کنن ولی خانوم راضی نمیشه چون انگار دوس داشته مهاجرت کنه و همسرمم راضی نبوده و مهاجرتشم درست نشده 

یه طرفه نمی رم گلم صرفا خواستم تجربه خودمو بنویسم و اینکه من همسرشم و هیچکس اندازه من نمیتونه بگه مر ...

همسر سابق منم یجور بود همه حسرتشو میخوردن

تو فامیلا دوستا همکارا

یه ادم ب ظاهر همه چی تموم عالی از نظر ظاهری زرنگی همه چی عالی

ولی درونمون حالمون باهم خوش نبود حال دلمون سالها خوب نبود

بازم ولی حفظ ظاهر کردیم حتی خواهرش تا روزای اخر حسرت مارو میخورد

ولی دیگه راهمون و سوا کردیم

بچه خیلی مهمه ولی ماخودمونم یکبار زندگی میکنیم

تورو سننه؟

همسر سابق منم یجور بود همه حسرتشو میخوردنتو فامیلا دوستا همکارایه ادم ب ظاهر همه چی تموم عالی از نظر ...

اره حرفتونو قبول دارم بعضی ها برای هم ساخته نشدن ولی بنظرم وقتی پای بچه میاد وسط ادم مسئولیت داره چون ما خواستیم اون بچه بیاد و نباید بچه رو رها کنیم، من تجربه خودم و چیزی که دیدم رو به اشتراک گذاشتم 

در کل خواستم بگم زندگی میدون جنگه باید مبارزه کرد برای ساختن و اگر تمام تلاشمون رو کردیم و نشد فرزندانمون رو رها نکنیم هیچکس برای بچه مثل مادر خودش نیس  بچه ها واقعا بی پناهن