2777
2789

میشه ازتجربیاتتون برای بازداری بگید!!! 

من سه چهارساله عروسی کردم و فعلا بچه نمیخوایم رفتم دکتر گفت کیست های ریز خوشه ای داری بایخرده تنبلی تخمدان

حالا یسره دارم فکرمیکنم اگرخدایی نکرده نشم چ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم مجردم و کیست داشتم دو ماه بهم ال دی داد و خوردم برطرف شد ولی دختر دایمم ۸ سال بچه دار نشد و تنبلی تخمدان شدید داشت ولی بعد ۸ سال خدا ی دختر خوشگل بهش داد ولی از الان برو پی درمانت لطفا مث خواهر من بی فکر نباش

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

هرچی زودترحامله بشی بهترهس،دوران پریودی سردی نخور،دوش نگیر،رحمت همیشه گرم نگه دار،سعی کن کیست هات از ...

عزیزم انگار دائما کیست درمیاد ازبین هم بره فرقی نداره چون یدونه داشتم ترکید الان بازمیگ داری بعد یسال

متاسفانه اصلا گرمی نمیخورم و دائما تو دوران عادت حمام میزم

چرامیگین زود بازداربشن؟

من خودم مجردم و کیست داشتم دو ماه بهم ال دی داد و خوردم برطرف شد ولی دختر دایمم ۸ سال بچه دار نشد و ...

من هم دارومیخوردم‌کیستم ترکیده بود 

ولی الان بازدکترمیگه داری کلا فکرکنم یسره کیست تولیدمیکنم

رفتم دکتر دارومیخورم قراره بازماه بعد برم امیدوارم نابودشده باشن

عزیزم انگار دائما کیست درمیاد ازبین هم بره فرقی نداره چون یدونه داشتم ترکید الان بازمیگ داری بعد یسا ...

چون هرچی زودتربارداربشی تخمک های بهتری داری کلا کاری به شما نداره هرچی سن میره بالاتر ریسک حاملگی بیشترمیشه

من هم دارومیخوردم‌کیستم ترکیده بود ولی الان بازدکترمیگه داری کلا فکرکنم یسره کیست تولیدمیکنمرفتم دکت ...

انشالله ک درست بشه بهش بگو خب هی پشت شر هم کیست یمگیری

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

چون هرچی زودتربارداربشی تخمک های بهتری داری کلا کاری به شما نداره هرچی سن میره بالاتر ریسک حاملگی بی ...

منوهمسرم خیلی دوست داریم ولی از خرج ومخارج میترسیم حس میکنم تامجبورنشیم ترسمون نمیره کنار

اینبارمیگمخیلی ممنون عزیزم

فداتشم❤️