2777
2789
عنوان

خانومایی که کیست و تنبلی داشتن🫤😑

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 16 پست
منوهمسرم خیلی دوست داریم ولی از خرج ومخارج میترسیم حس میکنم تامجبورنشیم ترسمون نمیره کنار

ببین عزیزمنم تنبلی تخمدان دارم اینوبه خاطرخودت میگم ادم باتمام سختی هایی که خودمم بیشترازهمه دارم یه بچه گیرس بیاد خیالش راحته،دیگه بعدا شایدخدایی نکرده مشکلی پیش بیاد اونوقت بایدکلی خرج دکترودارو کنی،همین حالا بروزیرنظریه پزشک حتما هم شوهرت ازمایش اسپرم بده بعد بارداربشو.مرذها تانود سالگی هم میتونندبچع داربشن اما زن وقتی ازدواج کردهرچی زودتربهتر.اینها رونکفتم که بترسی ها،فقط به خودتم فکرکن بچه هم خیلی خوبه

ببین عزیزمنم تنبلی تخمدان دارم اینوبه خاطرخودت میگم ادم باتمام سختی هایی که خودمم بیشترازهمه دارم یه ...

خودمم میدونم عزیزم

اما میترسم خودمم میگم سیسمونی رومادرم چ کنه اخه پدرم نیست و خودمونم فعلا نمیتونیم هزینه سنگین بدیم 

این بکنار شوهرم چی!فقط من ک نباید بخوام شوهرم انگار بدترازمن میترسه چندبار پرسیدم میگفت نمیدونم کی یا دوسال دگ اینا من دگ نمیتونم بگم توروخدا بیا بچه بیاریم ک میشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره