2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم سوپرایز شوهرم خراب شد

178 بازدید | 15 پست

عاشق یه ادکلن شده بود یکمی گرون بود اسم و ادرس مغازه رو عکس گرفته بود تو گوشیش. منم از رو عکسا به پیج فروشندش پیام دادم.

چون گوشی خودم تعمیرگاه بود هفته پیش اینستامو رو گوشیش نصب کرده بودم یادم رفته بود پاک کنم. نوتیفیکشنو پیام فروشنده رو دید. صبح بهم گفت چیزی نخر برام دستت خالیه.بجاش واسه خودت بخر یه چیزی

خیلی ناراحت شدم چون میدونم اگه خبر نداشت خیلی خوشحال میشد.الان نمیدونم بخرم براش یا بیخیال شم دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخر

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

چقد هس؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

متوجه جمله اش شدی ؟!نگفت دوست ندارم این عطر رو ، گفته برای خودت به جاش بخر

قدرش رو بدون ان شالله همه ی مردها اونقدر دستشون پر باشه که نیاز نبینند از خواسته های خودشون برای تامین خواسته های همسرشون کم کنن .

ضمنا اگه خریدی اصلا نگو خودم فلان چیزو احتیاج داشتم ولی برای تو کادو خوب خریدم نخرید بهتر از اینه که این حرفارو بشنوه