2777
2789
عنوان

با دو میلیارد پول چی بخرم واسه پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 40 پست
طلا

دو میلیارد طلا؟  زیاده😂

دائم باید استرس داشته باشم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلا بگیر اونور سال پرواز میکنه

مرسیی ولی طلا میترسم 

اخه کل زندگیم همین ۲ میلیارده

اینجوری همش باید استرس داشته باشه

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
من اگه بودم جای خوب زمین میخریدم یه خونه و مغازه میساختم کم کم حتی کوچیک

اینجوری هم خوبه🤝🏻

دو میلیارد طلا؟ زیاده😂دائم باید استرس داشته باشم

خورد خورد بگیر ،استرس چرا ؟بده مغازه بگیر اگه می تونی داخلش کسب در آمد کنی ،خونه‌ هم خوبه یه خونه کوچبک شهرستان بگیر بده اجاره 

میگن ملک به آدم خیانت نمیکنه. گرچه میگن پیشرفت مالی در طلا بیشتره از ملک.

دقیقا،  طلا رو موافق نیستم،  چون امنیت نداره

تمام زندگی من همین پوله 

تنها چیزی که مطمئنا ازش سود میکنی طلاس سکه بخر تا سال آینده گرمی 8 تومن یا بیشتر میشه

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

مثلا چی

ی سری ملکا هستن که سند تجاری داری 

مثل مغازه های نزدیک بازار 

مثلا ت شهر ما ی مغازه ت بازار 15 متری 8میلیارده 

مغازه هم خودت میتونی کار کنی هم میتونی اجاره بدی 

اگه سند تجاری داشته باشه هر سال کلی قیمت می‌ره روش و اجارش هم بیشتر میشه 

ارث پدری رسیده؟!

نه عزیزم... اینجا نمیتونم بگم