2777
2789
عنوان

با دو میلیارد پول چی بخرم واسه پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 40 پست
۱۰۰تومنش رو بده به من طلاق بگیرم با پسرم برم زندگی کنم راحت شم از این جهنم😔😔

عزیز دلم🥲♥♥ ایشالا خدا برات جور کنه

منم تمام زندگیم همین پول هست اگه اضاف داشتم چشم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
خورد خورد بگیر ،استرس چرا ؟بده مغازه بگیر اگه می تونی داخلش کسب در آمد کنی ،خونه‌ هم خوبه یه خونه کو ...

مرسیی عزیزم باشه

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خونه و ماشین دارید من بودم این کارو میکردم ۵۰۰میلیون بیت کوین ۵۰۰میلیون طلا یک میلیارد زمین

مرسی 

بیت کویین ابدا،  اعتماد ندارم🥲 ولی بقیش خوبه

ممنونم‌‌...ان شالله دعات بگیره..لنگ یه خونه اجاره ایم..که دست بچمو بگیرم و برم

به خدا اعتماد کن،  یه جوری واست میرسونه ک باورت نمیشه

مرسی بیت کویین ابدا، اعتماد ندارم🥲 ولی بقیش خوبه

اگه  پارسال این موقع دو‌میلیارد داشتی باهاش سه تا بیت کوین میشد بخری الان بیت کوین شده دونه ایی هشت میلیارد 

یعنی سه تا بیت کوینت میشد ۲۴میلیارد 

صاحب اختیاری خودت ولی سال دیگه این موقع یاد حرف من میفتی میگی کاش حرف فلان کاربر رو‌گوش میکردم

مرسی بیت کویین ابدا، اعتماد ندارم🥲 ولی بقیش خوبه

اگه  پارسال این موقع دو‌میلیارد داشتی باهاش سه تا بیت کوین میشد بخری الان بیت کوین شده دونه ایی هشت میلیارد 

یعنی سه تا بیت کوینت میشد ۲۴میلیارد 

صاحب اختیاری خودت ولی سال دیگه این موقع یاد حرف من میفتی میگی کاش حرف فلان کاربر رو‌گوش میکردم

دو میلیارد طلا؟ زیاده😂دائم باید استرس داشته باشم

آره نخری . همون زمین و ملک بخر حداقل دزد نمیبرتش . طلا باید استرس دزد رو داشته باشی . بنظرم تجاری اگر تو جای خوب باشه عالیه . به اصلاح پاخور داشته باشه . مرحله بعد خونه که قابل اجاره باشه اگر خونه نشد زمین تو منطقه متوسط و خوب و متراژ بالای 200 متر

اگه پارسال این موقع دو‌میلیارد داشتی باهاش سه تا بیت کوین میشد بخری الان بیت کوین شده دونه ایی هشت ...

آره ارز دیجیتال خوبه ولی برای کسی که تا حالا انجام نداده ریسکه ممکنه یه سایت اشتباه بره بخره کلاه برداری باشه و هزار دوز و کلک ممکنه سرش بیارن . صرافی مطمئن باشه و خودش هم اهل اینجور کارها باشه