2777
2789
عنوان

وای دوماه تاعید موندههههه هدفاتونو تیک زدین آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 45 پست
ولله تر زدم تو هدفم 😐😂 ایشالله سال بعد ...

چند سالته خواهر😢

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من امسال خداروشکر هم‌کارمو رونق دادم هم به خودم خیلی رسیدم

خیلی ام عالی، چطور به خودت رسیدی؟ 

ورزش کردی؟ 

زبان خوندی؟ 

پادکست گوش دادی؟ 

چیکردی؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
هدف خاصی ندارم بهمن خونه تکونی کنم ....اسفند یه خرید درست حسابی

خریدهات رو چرا الان انجام نمیدی، اسفند ماه همه جنسا گرون و شلوغ پلوغه

من امسال لباس عید هم نمیخوام بخرم. 

شاید یدونه کفش بخرم شااااید

خیلی ام عالی، چطور به خودت رسیدی؟ ورزش کردی؟ زبان خوندی؟ پادکست گوش دادی؟ چیکردی؟

ورزش که 10 سال حرفه ای کار می کنم قبلش هم بوکسور بودم 

زبانم هم تقریبا فول کردم 

کتاب هم روتین زندگیم 

ولی بیشترین موفقیتم برا کارم بود 

مگه شاغل نیستی؟

خب هستم... ولی تایم آزاد زیاد دارم. ولی هیچی نمیکنم... حتی یه پادکست ک گوش کنم. 

خداروشکر تا حدی آره

این چندماه اخیر سرم شلوغ تر بود ولی درکل حس می‌کنم امسال بیشتر از پارسال زندگی کردم

بیشتر احساس وجود داشتن کردم

قبلا انگار یخ‌زده بودم و زمان می‌گذشت

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

الان که همه اجناس یا پاییزیه یازمستونی

مانتو ک همیشه هست. رنگ های سال نیست ولی من چون خودم با رنگ مد نمیچرم شاید خرید برای من راحتره... 

شال و شلوار و کفش هم همونایی ک توعید هست. چندرقم اضافه میشه

امسال خیلییی پربرکت بود 

زبان کار کردم 

نقاشیامو تکمیل کردم 

آشپزی یادگرفتممم 

کلی کتاب خوندم 

جای جدید سفر کردم 

کلی با دوستام خوشگذروندم  

خونمونم بعد۱۰سال بردیم یه شهر دیگه 

فکر کنم عالی تر از این نمیشدددد

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
خداروشکر تا حدی آرهاین چندماه اخیر سرم شلوغ تر بود ولی درکل حس می‌کنم امسال بیشتر از پارسال زندگی کر ...

خداروشکر...