2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا وقتی تعداد دفع و حالت بچه موقع دفع طبیعی باشه ینی دلدرد اینا نباشه مهم نیس شیرمادر میخوره؟

اره عزیزم شیر خودمو میخوره اصلا هم دلدرد و کولیک نداره فقط رفلاکس داره 

ینی موقع دفع زور نمیزنه 

مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘😘😘

اره عزیزم شیر خودمو میخوره اصلا هم دلدرد و کولیک نداره فقط رفلاکس داره ینی موقع دفع زور نمیزنه مرسی ...

همون بچه های شیرمادر مدفوعش شل تر هست و چون موقع شیرخوردن یکم هوا میره تو معده شون شاید برای اونه 

در کل تا وقتی دلدرد نداره چیزی نیس

از ترس این ویروس کوفتی نتونستم ببرمش دکتر یعنی خیلی داره عذاب میکشه هنوز دوماهش نشده😣😣😣

ببرش عزیزم 

یه اول وقت زمان بگیر ببرش ، رفلاکس طولانی بشه درمان نشه اثراتش طولانی مدت میمونه ، هرچند دوره درمان و گذرش طولانیه ولی کلا نوزاد تا ۶ ماهگی هرماه باید چکاپ بشه

اول وقت بگیر که کسی نباشع تو شلوغی هم نگهش ندار وایسا بیرون مطب تو ماشین مثلا نوبتت شد ببرش

اره چون فکرمیکردم چیز مهمی نباشه گفتم الکی دکتر نبرم ولی حتما میرم اگه رفلاکس باشه از یه طرفم دکتری ک همیشه میرفتیم مطبش نمیومد چندروزی