2777
2789
عنوان

هیچچچچ کس دانشگاه ازاد نیس اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
اگه بدونی چقدر زحمت کشیدم و خوندم اگه بزونی😭😭😭😭😭ص اخر و ندیدم سوالاوچهار نمره حدودا پزید ازماست ...

شاید ننداخت 

۶۰ تا یاسین نذر حمزه سیدالشهدا و ۱۲۴۰۰۰ صلوات عالیه 

اگه میخای نذر کن نندازه

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
شاید ننداخت ۶۰ تا یاسین نذر حمزه سیدالشهدا و ۱۲۴۰۰۰ صلوات عالیه اگه میخای نذر کن نندازه

به نظرت چکار کنم دیروز هیچی نخوردم جز صبونه تا الانم تو رختخوابم فقط خون گریه میکنم

تلاش و زحمت کشیدم حالا بیام نذر کنم😔😔تازه نندازه هم معدل و میدونی چقدر میکشه پایین

میخواستم نفر اول بشم

خدا شاهده قسم میخورم کسی به اندازه من تلاش نکرد

واسه هیچ امتحانی😔😭😔

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بدونی چقدر زحمت کشیدم و خوندم اگه بزونی😭😭😭😭😭ص اخر و ندیدم سوالاوچهار نمره حدودا پزید ازماست ...

چقد سخت میگیری عزیزم مهم نباشه برات 

تو دانشگاه از این اتفاقا میوفته من یسری کلا روز امتحان و اشتباه رفتم از دستم رفت 

ترم چندی؟  رشتت چیه؟

چقد سخت میگیری عزیزم مهم نباشه برات تو دانشگاه از این اتفاقا میوفته من یسری کلا روز امتحان و اشتباه ...

ترم یکم

من برام مهمه همه جا اولین و بهترین باشم و واسش تلاش هم کردم مثبت فکر کردم انرژ ی منفی ندادم

خیلییییی حماقت بدی کردم خیلیی از سن و سالم بعیده

دانشگاه ازادم اونایی ک هیچی نخونده بودن و صرفا باهوش بودن بیست میشن

منی که جون کندم هم این😔😔😔تازه میخواستم دانشگاه زودتر تمام شه خیلی زود که به ارزوم ینی شغل دلخواهم برسم سریعتر

من یسالم دیر تر رفتم دانشگاه

ترم یکممن برام مهمه همه جا اولین و بهترین باشم و واسش تلاش هم کردم مثبت فکر کردم انرژ ی منفی ندادمخی ...

رشتت چیه؟

ترم یک همینه تا اخر ترم نظرت عوض میشه 

ولی مشخصه سخت گیریا

رشتت چیه؟ترم یک همینه تا اخر ترم نظرت عوض میشه ولی مشخصه سخت گیریا

نه کل زندگیم همینطوریم

اره سخت گیرم واسم مهمه😔😔😔

رشتمو توویکی تاپیکات میگم

رو معدل هم اثر نداره؟ بعد ی چیزیخواستم بیست چار واحد بردارم ینی این ک لفتادم هم جزش حساب میشه؟

درصورتی میتونی بالای 20 واحد برداری که معدلت بالای 17 بشه و درسیو نیفتی چون افتادی نه نمیتونی برداری مگر اینکه نمیرفتی سر جلسه غیبت میخورد  

درصورتی میتونی بالای 20 واحد برداری که معدلت بالای 17 بشه و درسیو نیفتی چون افتادی نه نمیتونی برداری ...

نیفتادم

ص اخر چهار پنج نمره داشت ندیدم 

امتحانی که بیست بودم و ریدم

توروخدا واسم دعا کن نیفتم

اگه بدونی چقدر زحمت کشیدم چقدر سگ دو زدم