2777
2789
عنوان

اینایی که سن کم ازدواج میکنن واقعا خوشبخت میشن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم اگه شانس یاری کنه، والا سوای همه ی مشکلاتی که بقیه تو سن نرمال ازدواح دارن اونا بچه هم هستن و بی تجربه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نمیدونم اکثرا اهل روستا هستن روستا هم اب و هواش خوبه زودتر دلشون شوهر میخوا امادگی ذهنی و جسمیشو دارن😬😬😬

ولی در کل بالای ۲۵ خوبه ازدواج ادم باید به یه سازش برسه نه اینکه دم بدیقه قهر کنه

من که چند مورد رو دیدم با اینکه خونه زندگیشون خیلی از ما بهتره ولی راضی نیستن انگار بعدا که سنشون بیشتر میشه دلشون میخواد که کاش دیرتر ازدواج میکردن بیشتر مجردی میگشتن دائم مینالن شوهرشونم خوبه ها خودشون از تصمیمشون دل خوشی ندارن

من به شخصه مخالفم با اینکه سن کم باشه و ازدواج صورت بگیره چون هنوز پخته نشده و تحمل مشکلات زندگی جدید رو نداره و هر چیزی در زمان خودش اتفاق بیفته قشنگ تر و بهتره

ولی خب بعضیا زود ازدواج میکنن بخاطر دلایل مختلف و اینکه خپشبخت میشن یا نه بستگی به خانواده همسر و خودشون داره 

چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔..... 

من بیست و یک ازدواج کردم وخیلی وقتا غصه میخورم که چرا زود ازدواج کردم 

در کل ازدواج تو سن پایین کار شاخی نیست

زیر هجده سال که کلا غلطه الان گرمن نمیفهمن یکی دوسال دیگه متوجه میشن چه بلایی سرشون اومده

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم