2777
2789
عنوان

اینایی که سن کم ازدواج میکنن واقعا خوشبخت میشن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه روستایی اره اگه شهری ب مشکل برمیخوره حالا ن اینکه همه ولی کلا ازدواج پایین واسه شهرنشینیا خوب نی ...

ربطی به روستا و شهر نداره.فقط توی روستا عادی تر شده انگار.

وگرنه کلا ازدواج سن پایین اشتباهه

تموم زندگیم خدا

سوال همیشگیه کنه اتفاقا تاپیک زده بودم راجبش 

بستکی داره تصورت از خوشبختی چی باشه 

بقول یکی شوهر کردنه و شکم سیر کردن 

یکی خوشبختی رو پول می‌دونه و واقعا دلش خوشه 

من همیشه خوشبختی رو روح و روان سالم طرف مقابل و اینکه اهل تفریح باشه می‌دونم چون خودم خیلی تفریح برام مهمه

ولی طبق تحقیقات از نظر روانشناسی و نورولوژی سنین کم زیر۲۴ حدودا نمیتونه تصمیم منطقی و عقلانی بگیره بیشتر تصمیمات هیجانیه البته بماند طرف۴۰سالشه هنوزم نمیتونه تصمیم بگیره 

ربطی به روستا و شهر نداره.فقط توی روستا عادی تر شده انگار.وگرنه کلا ازدواج سن پایین اشتباهه

روستاییا درس نمیخونن تا ششم میخونن خیلیاشون بعدش میوفتن تو مسیر خانه داری و مسولیت دختر روستایی ۱۵ساله با دختر شهرنشین ۱۵ساله زمین تا اسمون چون شهری ۱۵ساله مامان کاراش میکنه اما روستایی ن وووو

روستاییا درس نمیخونن تا ششم میخونن خیلیاشون بعدش میوفتن تو مسیر خانه داری و مسولیت دختر روستایی ۱۵سا ...

این ظاهر قضیه ست. من از نظر آمادگی ذهنی میگم.آمادگی ذهنی فقط با بالا رفتن سن حس میشه.

یچیزیه که شاید نتونم با کلمات بگم

تموم زندگیم خدا

این ظاهر قضیه ست. من از نظر آمادگی ذهنی میگم.آمادگی ذهنی فقط با بالا رفتن سن حس میشه.یچیزیه که شاید ...

امادگی ذهنیم دختر روستایی از ۱۳ساله واسش خواستگار میره خیلی چیزارو بیشتر میفهمه تا شهری من چون روستایی از نزدیک دیدم تفاوتشون با شهرنشینیا خیلیی اونا خیلی زرنگتر و زودتر بزرگتر میشن از بچگی مسول بزرگ کردن خواهر برادر کوچیکتر هستن بچه داری واسشون عادی ...