2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد خواهش میکنم🙏🏻فقط یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 131 پست
میشه از منم بگین؟بهم برمیگرده؟اگه اره چه موقع؟باهاش ازدواج دارم؟

داخل اسمش الف وسین داره؟ ازوتون بزرگتره؟ داخل اسم شماهم ز یا ر هست و یکیتون یا هر دوتون متولد اذرید
بله تا یکماه دیگه

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داخل اسمش الف وسین داره؟ ازوتون بزرگتره؟ داخل اسم شماهم ز یا ر هست و یکیتون یا هر دوتون متولد اذرید ...

ازدواجم بله

داخل اسمش الف وسین داره؟ ازوتون بزرگتره؟ داخل اسم شماهم ز یا ر هست و یکیتون یا هر دوتون متولد اذرید ...

حست قویه عزیزم؟ میشه بگی کارم برام راحت میشه یا نه؟

تازه رفتم ولی خیلی دارم اذیت میشم و خیلیم بی تجربم و نگرانم...😞

ممنونم. درباره من کلا چی حس میکنید هرچی که حس میکنید و بگید لطفا.و با اونی که 25سالگی ازدواج میکنم ا ...

خصوصیاتتو گفتم خب
باید سوال بپرسی خالی چیزی حس نمیشه
در دانشگاه
جدی ولی خونگرم ان و مغرور کمی

حست قویه عزیزم؟ میشه بگی کارم برام راحت میشه یا نه؟تازه رفتم ولی خیلی دارم اذیت میشم و خیلیم بی تجرب ...

کارتون در زمینه ی دولتی اگر هست مثلا حس میکنم پزشکید یا محیط بیمارستانی یا در کل ی کار دولتی وابسته با جاییه
بله نگران نباشید یکم بگذره راهش میاد دستتون ولی باید به خودتون اعتماد داشته باشید و ضعف نشون ندید قوی باشید به خودتون اعتماد و اطمینان بدید که از پسش برمییایید
چون برمیاید ذاتا

خصوصیاتتو گفتم خبباید سوال بپرسی خالی چیزی حس نمیشهدر دانشگاهجدی ولی خونگرم ان و مغرور کمی

ممنونم. خواستگار برام نمیاد؟

سر این موضوع خیلی ناراحت کلا.

من اگه به خوام همچی و جبران کنم میشه؟

چونکه حتی خجالت میکشم که برم حرم

کارتون در زمینه ی دولتی اگر هست مثلا حس میکنم پزشکید یا محیط بیمارستانی یا در کل ی کار دولتی وابسته ...

بله دولتیه... همش میگم نکنه اشتباه کردم رفتم چون خانوادم خیلی اصرار کردن... امیدوارم از پسش بربیام فعلا که خیلی داره برام سخت میگذره