2777
2789
عنوان

ازدواج شده بچه بازی

85 بازدید | 12 پست

اطرافمون همهههه دخترای ۸۵ به بعد ازدواج کردن حتی ۸۹ ها😑

چخبرتونه

اطراف شمام همینطوره؟

بخاطر همین بچه هاس اینقدر آمار طلاق و جدایی بالا رفته

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

نه بیشتر بالای ۲۷ یا ۳۰ ازدواج میکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مانه کمترین سن ازدواج خودم بودم ۲۰سالگی و یکی از اقوام ک منطقه محروم بودن ۱۶سالگی بقیه دیگه نرمالن بین ۲۵تا ۴۰

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اره سمت مام‌همینه خبر ندارن چه روزا تلخی در انتظارشونه وگرنه انقد هول نمیزدن.....بعد دهه شصتیا اطراف ...

شوهر  کردن بهتر از دوست شدن  بعضی دختدا خودشون تمایل  به ازدواج  دارن 

هعی😶

مانه کمترین سن ازدواج خودم بودم ۲۰سالگی و یکی از اقوام ک منطقه محروم بودن ۱۶سالگی بقیه دیگه نرمالن بین ۲۵تا ۴۰

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من اوایل دهه هفتاد بدنیا اومدم 

بدون گوشی و‌نت و...سوم راهنمایی از روابط جنسی و رابطه با جنس مخالف و.. مطلع شدیم 

نسل جدید که گوشی در دسترسشون ،پدرو مادر هاشون هم جوان و سختگیری های نسل ما رو ندارن 

نوه خاله ی من متولد ۹۳ هست قشنگ گوشی داره اینستا هم داره تمام پیجا رو میگرده 

چشم و گوششون باز میشه ! 

کی میتونه جلو اینا رو بگیره