2777
2789

ما خونه مون بنایی هس این پسرعموم میگه تاعید خونه طبقه دوم رو درست کنید که میخوام ازوداج کنم و مجانی بشینم توی خونه نه میخوام رهن بدم نه اجاره هیچکدام ازاینا

بعد گفته که طبقه سوم و اخری اصلان درست نکنید چون دیرمیشه 

خلاصه بگین چکارکنم این پسرعموم رو راه ندیم مجانی بشینه🤗💔دیشب امدن حرفشو زدن بابام گفت طلاهاتونو بدین تا خونه طبقه، دوم درست بشه تاعید

راه حلی هس؟ 

راه حل نمیخواد که

طبقه دوم سوم درست میکنیم کم کم چون ساختمون تکمیل نیست اجاره پول پیش کمتر میگیریم ،نه اونا باخت میدن نه شما 

یعنی چی طلاهاتونو بدین آخه ،هم اونا می‌خوان زرنگی کنندهم بابات نمیشه که

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راه حل نمیخواد کهطبقه دوم سوم درست میکنیم کم کم چون ساختمون تکمیل نیست اجاره پول پیش کمتر میگیریم ،ن ...

هرچقدربه بابام میگم نکن بزار باهم تکمیل بشن میگه نهه میخوام سریع درست کنم برادرزاده ام میاد حالا این برادرزاده ش نمیخواد پول بده هیچی کلان میخواد بازنش مجانی بشینه بعد دوست نداریم رفتار امد ها شروع بشه

هرچقدربه بابام میگم نکن بزار باهم تکمیل بشن میگه نهه میخوام سریع درست کنم برادرزاده ام میاد حالا این ...

والا بابات چیزی گفته که اونا مگر اینکه احمق باشن قبول کنن،کجاش مجانی قراره بشینن؟؟؟؟ خونه که به اسم بابات میمونه اونا طلاهاشونو از دست میدن ،هیچ مدرکی هم نخواهند داشت که برای خونه بابات خرج کردن در واقع اونا ضرر میکنن،طلارو بفروشن برن یه جا اجاره کنن باز مدرکی هست بگه آنقدر پول دارن 

والا بابات چیزی گفته که اونا مگر اینکه احمق باشن قبول کنن،کجاش مجانی قراره بشینن؟؟؟؟ خونه که به اسم ...

اونا قرار نیس طلاهاشونو ازدست بدن ما قراره بخاطراونا طلاهامونو ازدست بدیم

خوب دقیقاا منم همینو میخوام برن یه جایی دیگ اجاره کنن والاخستم کردن