2777
2789

من توی دانشگامون یه استاد دارم که ۵۰سالشه شغل قبلا قاضی بوده بازرس یه استان بوده رئیس دادگستریم بوده الانم هم استاده هم یه دفتر وکالت داره توی بالاشهر تهران که فقط اونجا رو نظارت میکنه

یه سال پیش منو برای اولین بار فقط در عرض ۱۰دقیقه دیده بود و تو همون ۱۰دقیقه عاشقم شد بهم پیام داد ابراز علاقه کرد ولی من دوبار ردش کردم بهش جواب منفی دادم

امسال وقتی یهو فهمیدم باهاش کلاس دارم نمیدونم چم شد ولی ازش خوشم اومد خودم همون روز اول که کلاس داشتیم بهش پی ام دادم که بخاطره جواب منفیایی که بهت دادم سر کلاس اذیتم نکن اونم گفت تو واقعا متو اینجوری شناختی خلاصه یکم که حرف زدیم نمیدونم چم شد ولی دوست داشتم رابطه احساسی باهاش داشته باشم

سر کلاسا دیگه تمام حواسش به من بود نگاهش فقط سمت من بود

توی رابطمون بهم گفت که من هیچ وقت از تو رابطه جنسی نمیخوام یه بار وقتی از بدنم تعریف کرد گفت باسنت قشنگه سینه هاتو فلان اینا من به شدت ناراحت شدم چند بار سر این مسئله جنسی باهاش دعوام شد ولی خودش هر دفعه اومد التماس کرد گفت واقعا بدون تو نمیتونم یعنی دوروز قهر میکرد باهام زود بعد دوروز بهم پی ام میداد یعنی الان فکر کنم ۴باری من قهر کردم از این رابطه میخواستم برم ولی هر ۴دفعه التماسم کرده باهام اشتی کرده

سوالم از شما اینه که این اقا با این شرایط مالی که شرایطش واقعا خوبه چرا انقد التماس منو میکنه و دوست نداره این رابطه خراب بشه؟

اگرم هدفش فقط رابطه جنسیه با من چرا از بد اخلاقیای من خسته نمیشه بره

این همه دختر برای رابطه جنسی هست چرا انقد بعد هر دعوامو التماس منو میکنه و نمیره و ترکم نمیکنه؟

همیشه ام بعد دعواها بخاطره اینکه من فکر نکنم فقط برای رابطه جنسی منو میخواد یه عالمه قسم میخوره

تو روشم میگم خدافظ دیگه بهم پی ام نده بازم میاد سمتم ولم نمیکنه

تعداد رای : 13
نظرسنجی
فقط برای رابطه جنسی داره مختو میزنه
7
53%
شایدم واقعا دوست داره که خودشو انقد کوچیک میکنه
1
7%
اخه با این موقعیت دختر دورش زیاده چرا گیر داده به تو
0
0%