2777
2789
عنوان

آن شوقی که از من گرفتی از فرزندت گرفته شود✋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 42 پست
آره مارو بی رحم کردن بعدم وقتی خبر نداری الکی دهنتو باز نکن قضاوت کن!:

اتفاقا اگر یه سر به تاپیکام بزنی میفهمی شما شاید از سمت یک نفر یا شاید ده نفر مورد رنج قرار گرفتی ولی برو نگاه بکن من از تو به تک آدما و عزیزترینام به بدترین شکل ممکن خوردم! ولی هیچوقت یه آدم بی گناه رو نفرین نکردم خودشونو سپردم به خدا

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
ب شما ربطی نداره هر نفرینی ک مستحق ببسنم میکنمو این مورد تو قرانم هس ک بعضی از بلایا ک تو ی نسل هس ن ...

خودتو بذار جای اون بچه 

خودت کاری نکردی بیگناه از همه‌جا بیخبر یهو یکی بیاد بخاطر کاری که پدرت یا پدربزرگت یا هر کسیت کرده تو رو نفرین کنه

چه حالی میشی؟؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ چیز در حد رنج کشیدن خودش سخت ترین عذاب نیست‌. هیچوقت به عذاب کشیدم یه طفل بی گناه راضی نشو هیچوق ...

بازم تکرار میکنم

تقاص زندگی و حال منو

بچش بچه حرومزادش بچه حاصل خیانتش پس بده

اینم ببینه بسوزه

زن نفر سومش تو سرطان بسوزه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

خودتو بذار جای اون بچه خودت کاری نکردی بیگناه از همه‌جا بیخبر یهو یکی بیاد بخاطر کاری که پدرت یا پدر ...

بازم تکرار میکنم

تقاص زندگی و حال منو

بچش بچه حرومزادش بچه حاصل خیانتش پس بده

اینم ببینه بسوزه

زن نفر سومش تو سرطان بسوزه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

خودتو بذار جای اون بچه خودت کاری نکردی بیگناه از همه‌جا بیخبر یهو یکی بیاد بخاطر کاری که پدرت یا پدر ...

خفه شو فقط

تو بچه رو نبین تو من ۲۱ سالرو ببین ک تو جوونی پیر شدم

عصاب ندارم حتی جوابتو بدم

اون ب این روز انداخته

ب نفرین نیست که

دوران میگرده سر بچه میاد که پدر و مادرش یادش بیافتن یه زمانی همین کارو کرده بودن با یکی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

من دندونام تو شیردهی خراب شد نتونستم درست کنم اومده بودن خونه م یه بحثهایی شد گفتم دادزد وظیفه ی مادرته باید بده باید یخچال شمارو پر کنه دندونات رو اون درست کنه،یکسال نکشید ماه ها درد دندون کشید پول نداشت درست کنه خیلی درد کشید صدبرابر بیشتر از من،آخرش همه ش رو کشید مصنوعی گذاشت اونم نمیتونه بذاره

چند بار دهنموپر کردم بگم شمام از مادرت پول می‌گرفتی درست میکردی ولی گفتم هر چی به من گفتی سرت اومد

خفه شو فقطتو بچه رو نبین تو من ۲۱ سالرو ببین ک تو جوونی پیر شدمعصاب ندارم حتی جوابتو بدماون ب این رو ...

اون خودش انشاءالله روز خوش نبینه تو زندگیش ، خدا ازش نگذره، خدا ذلیلش کنه، کاری بهش کنه روز و شب نداشته باشه از زجر و درد

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ان شاءالله خدا به دل همه ارامش و شادی بده 

هر خیری هم هست برای بنده هاش بخواد 

خدا ناظر بر اعمال ماست و پاداش و جزا رو خودش میده احتیاجی به نفرین نیست

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

ب نفرین نیست کهدوران میگرده سر بچه میاد که پدر و مادرش یادش بیافتن یه زمانی همین کارو کرده بودن با ی ...

ولی انصاف نیست

حداقل نخواین اینو از خدا

خفه شو فقطتو بچه رو نبین تو من ۲۱ سالرو ببین ک تو جوونی پیر شدمعصاب ندارم حتی جوابتو بدماون ب این رو ...

کاش پیشت بودم بعلت میکردم دوتایی باهم فحشش می‌دادیم 

انشالله خیر نبینه 

بنظرم تو هم برو روانشناس تلاش کن حال روحیت‌م خوب کنی بری باشگاه خودتو خوشگل کن بزار پشیمون بشه ولی دیگه ندونه داشته باشتت

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
ولی انصاف نیستحداقل نخواین اینو از خدا

من برا بچش نخواستم برا خودش و خانوادش ولی خیلی 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️