2777
2789
عنوان

آن شوقی که از من گرفتی از فرزندت گرفته شود✋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 42 پست

من وقتی شوهرم بارها بهم خیانت کرد ، از ته دل ارزو کردم سر خواهراش بیاد 

بلند میگفتم امیدوارم خواهراتو تو وضع من ببینی ، 

عزیزات زجرای منو بکشن ، 

من هیچ وقت نفرین نمیکردم .. بریدم 

چطور میتونید بچه بی‌خبر از همه جا رو نفرین کنید؟فکر نمی کنی ممکنه برای خودت پیش بیاد؟

به راحتی آب خوردن

ما انسان های بیگناهی بودیم رنجی ک من تحمل کردم ی معتاد موقع ترک تحمل نمیکنه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمای بی رحم باید با عزیزترین کساشون تقاص پس بدن

چرا باید یه بچه بی گناه تقاص پس بده! اینجور که شما و امثال شما که بی رحم ترینید!

دقیقا هرکس باید تقاص بی رحمیشو خودش پس بده

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
مادرم منو دید جیگرش سوخت بیصدا اشک ریخت کاری از دستش برنیومدایشالا اونم این لحظاتو تجربه کنه

در هر صورت اون بچه گناهی نکرده در حق تو که براش بد بخوای

برا خود طرف بخواه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چرا باید یه بچه بی گناه تقاص پس بده! اینجور که شما و امثال شما که بی رحم ترینید!دقیقا هرکس باید تقاص ...

چرا متوجه نیستی هیچ چیز مثل رنج بچش اونو عذاب نمیده 

و همین سخت ترین عذابه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

چرا باید یه بچه بی گناه تقاص پس بده! اینجور که شما و امثال شما که بی رحم ترینید!دقیقا هرکس باید تقاص ...

آره مارو بی رحم کردن بعدم وقتی خبر نداری الکی دهنتو باز نکن قضاوت کن!:

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

به راحتی آب خوردنما انسان های بیگناهی بودیم رنجی ک من تحمل کردم ی معتاد موقع ترک تحمل نمیکنه

اون خودش باعث رنج شما شده

به بچه هیچ ربطی نداره

به این فکر کن ممکنه پدرت با یکی دیگه اینکارو کرده باشه و آهش تو زندگی تو باشه 

خوبه؟

در هر صورت اون بچه گناهی نکرده در حق تو که براش بد بخوایبرا خود طرف بخواه

ب شما ربطی نداره هر نفرینی ک مستحق ببسنم میکنم

و این مورد تو قرانم هس ک بعضی از بلایا ک تو ی نسل هس نتیجه اشتباه بزرگ اون نسله چرخه طبیعته

اون خودش باعث رنج شما شدهبه بچه هیچ ربطی ندارهبه این فکر کن ممکنه پدرت با یکی دیگه اینکارو کرده باشه ...

دقیقاً.مثه زندگی من.که تقاص کار پدرم رو،من تو زندگیم دادم و دیگه هیچوقت حالم خوب نمیشه.

چرا متوجه نیستی هیچ چیز مثل رنج بچش اونو عذاب نمیده و همین سخت ترین عذابه

هیچ چیز در حد رنج کشیدن خودش سخت ترین عذاب نیست‌. هیچوقت به عذاب کشیدم یه طفل بی گناه راضی نشو هیچوقت 

درسته بی دلیل و بی رحمانه عذابت داده ولی خدا اونقدر می‌تونه تلافی کنه و سر خودش بیاره که یه روزی زنگ بزنه بگه غلط کردم حلالم کن! من یا چشمام دیدم، گاهی خدا هم وجدان مارو امتحان می‌کنه پس حواست باشه مثل خودشون نشی وگرنه بارها تو موقعیت های مختلف رنج مشابه رو میکشی

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اون خودش باعث رنج شما شدهبه بچه هیچ ربطی ندارهبه این فکر کن ممکنه پدرت با یکی دیگه اینکارو کرده باشه ...

چرخه طبیعته ...

تا جاایی ک یاد دارم پدرم تو ۱۹ سالگی عاشق مامانم میشه همونموقع ام میگیرتش😅

دقیقاً.مثه زندگی من.که تقاص کار پدرم رو،من تو زندگیم دادم و دیگه هیچوقت حالم خوب نمیشه.

همدردیم!

مادرم منو دید جیگرش سوخت بیصدا اشک ریخت کاری از دستش برنیومدایشالا اونم این لحظاتو تجربه کنه

آفرین

مادرو پدرم چطوری منو دیدن و آب شدن این مدتو

بقیه شو خدا بهتر میدونه

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بازم تکرار میکنم

تقاص زندگی و حال منو

بچش بچه حرومزادش بچه حاصل خیانتش پس بده

اینم ببینه بسوزه

زن نفر سومش تو سرطان بسوزه

به راحتی آب خوردنما انسان های بیگناهی بودیم رنجی ک من تحمل کردم ی معتاد موقع ترک تحمل نمیکنه

دقیقااا

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️