2777
2789
عنوان

دزسته ازدواج کردن ولی همش اواره م

126 بازدید | 12 پست

شوهرم چهار روز هست چهار روز سر کاره تا اخر عمرمون هم این جوریه حالا شاید سخت تر بشه شرایط 

اون چهار روزی ک نیست همش یا خونه مامانم یا مادرشوهرم خسته شدم این چ زندگیه 

دو روز دیگه ک بچه بیاد تو زندگیمون اون بچه پدر میخواد.  دوست داره پیشش باشه براش پدری کنه

هییی 

با این شرایط نمیدونم چ کنم خسته شدم از همین الان کم اوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بشین تو خونت ما جنوبیم طرف ما مردا میرن خارج از کشور شیش ماه یبار میان زن هم سر خونع زندگیشه مگه حتما هر روز باید اینور انور باشی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
تنهایی شب ها میترسم

خونتون چه طوریه؟ تو منطقه ی امنیه یا نه؟ آپارتمانیه یا ویلایی؟ من هم خیلی می ترسیدم اوایل ازدواجم، شوهرم هم ماموریت زیاد می رفت ولی خونمون آپارتمانی بود و منطقه ی بدی هم نبود خداروشکر.

اوایل شب تا صبح لامپ ها رو روشن می گذاشتم و بیدار می موندم، یه کم که گذشت لامپ ها رو خاموش می کردم ولی پای تلویزیون بیدار می موندم، کم کم ترسم کمتر شده بود پای تلویزیون خوابم می برد، کم کم دیگه عادی شده بودم به موقع می رفتم سرجام می خوابیدم.

شما هم اگر خود خونه و منطقش مشکلی نداره می تونی اینطوری کم کم با ترست مواجه بشی.