2777
2789
عنوان

دل سوزوندن برای خانواده اشتباهه

163 بازدید | 14 پست

با ۲۳ سال سن همث نگران خانواده بودم

همش نگران اینکه الان پول کم نیاریم الان  فلان نشه

مامانم اشتباه کرد از بابام جدا نشد تاوانشو منم دادم

الان حاصلش شد مریضی و حملات پنیک پی در پی

هرچی میخوام سعی کنم دیگ نگرانشون نباشم نمیشع

حقوقمون خیلی کمه کلا ۲۰ ولی ناله های نداری فقط تو خونس اگه مهمونی جایی باشه باید لباس میلیونی خریده بشه

خیلی خستم

سرکارعم هرچی رزومه میفرستم رد میشه

دعا میکنید برام؟

دل سوزوندن برای همه اشتباهه 

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا💔😔

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

😑😑😑😑😑مرد خونواده داره با دو تا کار به زور خونه میگیره تواجاره میمونه یه دختر 23 ساله چه جور خو ...

ما خودمون بابام دیگ پاش لب گور هنوز ۲۰ حقوق داریم خرج نون مونم در نمیاد😂

اسی منم همش دلم میسوخت میگفتن پول کم نیارن و چی من خرج نکردم و قانع بودم ، از اونور همه روخرج اونیکی ...

ببین دقققاا همینهه

من دارم نابود میشمم

از خرج همچی زدم دیدم تولد اقوام کادوی میلیونی میبرن

منم امسال گفتم تولد باید بگیرید برام با حداقل هزینه