2777
2789
عنوان

از پزشکی قبول شدن تا برگشتن نامزد خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 49 پست

بعد از کنکور قرارشد همو ببینیم

و همون تهران دیدیم!

دیت اول ۱۰ دقیقه طول کشید عملا تا سوارشدم مجبورشدم پیاده شم

چون شیر اب خونه خواهرش ترکید مجبورشد سریع بره

کلی شکلات خریده بود و کلی قربون صدقه و وای بعداز سالها دیدمت و...

شبش اصرار کرد بیا فرداهمو ببینیم باز

فردا قرارمون بیرون بود! تو راه اومدن تصادف کرد و باز من برگشتم خونه( واقعا تصادف کرده بود فرداش با کاپوت داغون اومد)

باز اصرار که فرداش همو ببینیم

من عاشق دربند بودم

گفت بریم دربند! نزدیک دربند باتری ماشین وسط خیابون خوابید، مردم ماشینو بزور هل دادن بغل و امداد خودرو اومد و باز من مجبورشدم برگردم خونه

(خدا کم مونده بود شهاب سنگ از اسمون بفرسته که من احمق بفهمم این خوب نیست😂😭)

باز دو روز بعد ماشین رو درست کرد و اصرار که روز اخر تهران بودنشه بریم بیرون

و این تنها دیت ما بود که اونم بخاطر حساسیت خانواده من کلا ۲ساعت بیرون بودم

خوب دولتی یا ازاد میخونی؟و سال دوم قبول شدی؟ فیلم کدوم استاد هارو نگاه میکردی ؟و روزی چند تا تست میز ...

نه دولتی میخونم دولتی عادی، دندون دوست داشتم

چون استان تهران قبول نمیشدم دولتیشو نرفتم:) شهریه پرداز میشد که خب هزینش سنگین بود

اما الان واقعا رشتمو بیشتر دوست دارم

کرمی نوکنده بابایی

زیستم خود مشاورم مدرس زیست بود خودم میخوندم رفع اشکال میکردم باهاش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دولتی میخونم دولتی عادی، دندون دوست داشتمچون استان تهران قبول نمیشدم دولتیشو نرفتم:) شهریه پرداز ...

کل این شش ماه رو چند ساعت درس میخوندی؟ 

اتاق جدا داشتی؟؟ 

ازیت نمیشدی؟؟

😶عججججب🤑

فکرکنم کسی نیست و بدموقع تایپک زدم🥲🫠نگم بهتره

دارم میخونمت بگو

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
نه دولتی میخونم دولتی عادی، دندون دوست داشتمچون استان تهران قبول نمیشدم دولتیشو نرفتم:) شهریه پرداز ...

رتبت چند شد

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
فکرکنم کسی نیست و بدموقع تایپک زدم🥲🫠نگم بهتره

من دارم میخونم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

رفت شهرشون و تا مدت هااا بسیار مجنون وار رفتار میکرد و اظهار دلتنگی شدید.

تااینکه برگشت گفت ما بیرون قرار میذاریم کنسل میشه این سری بریم خونه خواهرم( خواهرش صبح تا شب سرکار بود) گفتم بهش من عمرا خونه پسر نمیام

اولش با اعتراض به نداشتن اعتماد کولی بازی دراورد

اما بعد حرفشو به زبون اورد

که تو حتی من رو ن*بوسیدی من نیاز دارم

اون قبلیه( عذر خواهی میکنم دختره از اوناست که تنها عملی که نداشته عمل صالحه، و عمل خوب و زیبا نه، از اونایی که خودشونو شبیه زنای روسپی کرده :) حرف من نیست که از حسادت باشه همه حتی اطرافیان و خانواده پسره همینو میگفتن،اما خب بشدت پولدار)

میگفت اون خودش منو دعوت میکرد بریم خونه دوستش که کسی نیست من چون دلم پیش تو بود نمیرفتم(زرشک!)

رتبت چند شد

نمیدونم منطقه چندید🤍چون تراز تو هر منطقه رتبه مختلفی میده

اما من ترازم +۱۰ هزار بود..

و خب درصدام خوب بود اما درصد رو به پایینم داشتم معدلم به دادم رسید