2777
2789
عنوان

فیلم همه چیز در معرض فروش رو دیدم lgbt🏳️‍🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 109 پست
اره واقعا دو دسته متفاوت ... خیلیا تحت تاثیره دوست و فضای مجازی و سنشون جو میگیرتشون و بعضیا نه و تش ...

تو بچه های ترن.س هم همجنسگرا داریم ک بالاتر گفتم ...

پس اینکه فکر میکنن اگر کسی میگ من پسرم فقط به دختر حس داره یا برعکس اشتباس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعی

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

دوس عزیر چرا هی میگی ت.رنس هایا پسرن یا دخترمن خودم ۵ سال پیش گفتم من ت.رنسم و خانواده منو طرد کردن ...

شما بیا و فقط عاشق باش

بنظرت فقط عشق باعث بقا میشه؟

بشدت عاشق باش ولی وقتی راهی برای بقای اینجور نسل طراحی نشده چطور میشه به طبیعی بودنش ایمان اورد؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

شما بیا و فقط عاشق باشبنظرت فقط عشق باعث بقا میشه؟بشدت عاشق باش ولی وقتی راهی برای بقای اینجور نسل ط ...

هدف از خلقت فقط بچه نیست 

شما میگی ترن.س ها نرمالن

ما بچه دار نمیشیم 

چه خانوم چه آقا 

و خیلی از زوجین بچه دار نمیشن 

اخه خیلی از حیوونا هم این قضیه رو دارن چرا برای انسان انقدر عجیبه ؟ 2 هم اینکه چرا حالا نوجوونا دارن از اون ور بوم میوفتن تو چنین جامعه دختر 16 ساله یبار هم پسر ندیده بعد میگه من گرایشم فقط به دختره:/ 

من میگم اگه کسی واقعا دراین باره ها شک داره باید تا 25 سالگی به خودش وقت بده.

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
نظر روانشناس باعث نمیشه اصل ماهیت خلقت تغییر کنه...وگرنه روانشناس ها الان میگن خ.ا در حد کم نرماله!! ...

نظر پزشک‌زنان هم‌درمورد خ ا همینه 

فک‌کنم شما عقایدتون خیلی انعطاف ناپذیره😄

♥️♥️

شما سوال کرده بودی جواب دادم اما ریپلی نشد

چون پشیمون شدم از سوالم حذفش کردم 

حس کردم سوالم خیلی خصوصیه نباید میپرسیدم 

در هر صورت براتون آرزوی شادی و سلامت میکنم 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
اخه خیلی از حیوونا هم این قضیه رو دارن چرا برای انسان انقدر عجیبه ؟ 2 هم اینکه چرا حالا نوجوونا دارن ...

دقیقاا

الان تمام فضای مجازی شده این موارد 

که اثر میزاره رو روان 

طرف تمایل پیدا میکنه به این چیزا 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

حس میکنم 5 -6 سال دیگه صبر کنم این نسل از نوجوون بزرگتر بشن یکم از سرشون میپره،ولی امیدوارم واقعا این باعث شه اون جمعیت کمتر که اینارو قبول دارن پذیرفته شن بعدا

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
ببین عزیزم جدا از هرررررچیزی حتی دین!یه خانم چرا واژن داره؟ چون ساختار ماهیتی خلقتش جوری بوده که دخو ...

قرار نیست بشن راستش تو یسری گونه ها مثل پنگوئن مثلا همجنسگرایی هست و وظیفه اون زوج بزرگ کردن تخم های بی سرپرسته