2777
2789
عنوان

فیلم همه چیز در معرض فروش رو دیدم lgbt🏳️‍🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون باز خودش یه داستان جدا داره که از اونم نمیشه مطمئن بود قوم لوط رو گفتن همجنساز هستن ... خودشون خ ...

ببین عزیزم جدا از هرررررچیزی حتی دین!

یه خانم چرا واژن داره؟ چون ساختار ماهیتی خلقتش جوری بوده که دخول رو بپذیره!

پس اقا چرا نداره؟ چرا ساختار مقعد جوری نیست که بشه دخول کرد؟

به این فکر نکردی که خالق دنیا اگه قرار بود همجنسگرایی رو هم طبیعی بدونه،باید یه جای رابطه جنسی هم برای همجسنگراها میذاشت؟!

تا بتونن ادامه نسل بدن  وبچه دار شن و ...؟!

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

پس باید بدونی بیماری نیس

اتفاقا 6 سال باهاشون بودم و برای همین میگم همجنسگرایی بیماریه ولی تر.نس بودن نیست

اونی ک تر.نس بودنش واقعی تشخیص داده شد الان جراحی کرده و پسره

و اونی ک میگفت من همجنسگرام الان درگیر هزارجور فساده

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ببین عزیزم جدا از هرررررچیزی حتی دین!یه خانم چرا واژن داره؟ چون ساختار ماهیتی خلقتش جوری بوده که دخو ...

🙂مشکل اینه کل ذهن شما برمیگرده به رابطه و این چیزا 

در صورتی که همش همین نیست و اولش اون علاقه و دلبستگیه و من حرفم رو اونه...

امروزه هم به قدری علم پیشرفته کرده تاجایی که میدونم تولید مثل هم ممکنه 

🙂مشکل اینه کل ذهن شما برمیگرده به رابطه و این چیزا در صورتی که همش همین نیست و اولش اون علاقه و دلب ...

من هرچقدر با دلیل و منطق و فلسفه حرف بزنم شما باز حرف خودتو میزنی

ولی من فکر میکنم همجنس گرایی در محدود کسایی ممکنه حقیقت داشته باشه

ولی توی اغلب موارد همش تلقین ذهنی و جنسی هست 

چون از وقتی فیلم و حرفاشون زیاد شده، تو دنیا هم زیاد شدن اونایی ک ادعا میکنن همجنس خودشون دوست دارن، اینجوری توازن بشریت به هم میخوره و این طبیعی نیست 

فکر میکنم اغلب موارد الکی میگن و القا هست 

ولی شایدد توی محدود کسایی این حقیقت باشه  تمایل ب جنس خودی، اونم چون تو دنیا هیچی بعیذ نیست، 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
اتفاقا 6 سال باهاشون بودم و برای همین میگم همجنسگرایی بیماریه ولی تر.نس بودن نیستاونی ک تر.نس بودنش ...

دوس عزیر چرا هی میگی ت.رنس ها

یا پسرن یا دختر

من خودم ۵ سال پیش گفتم من ت.رنسم و خانواده منو طرد کردن الان بعدد۵ سال من از ی پسری خوشم اومد و خانواده و دوستام منو کوبیدن 

چون تو ما معنی نداره کسی عاشق پسر شه ...

شما فقط مسائل ج.نسی رو میبینی عشق فراتر از ایناس

ولی فیلم ابان و خورشید واقعا اشک و درمیاره حتی اختلاف نظر داشته باشی

چون بر اساس واقعیته 

و کاش اگر موارد همجنسگرا دیدن، اول به تحلیل فضای ذهنیشون بپردزان، همون لحظه اعدام نکنن

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

بله یک جورایی جسم اشتباه 

من ۵ ساله دارم به عنوان مرد تو جامعه میرم مگر جاهایی مثل دانشگاه یا محیط کار 

و جامعه کنار اومده خانواده اصلا و خیلی عذاب میکشیم 

همجنسگرا ها نیازی هم ندارن سرو کله بزنن با دکترا 

کارشون راحت تره

ولی من فکر میکنم همجنس گرایی در محدود کسایی ممکنه حقیقت داشته باشهولی توی اغلب موارد همش تلقین ذهنی ...

اره واقعا دو دسته متفاوت ... خیلیا تحت تاثیره دوست و فضای مجازی و سنشون جو میگیرتشون و بعضیا نه 

و تشخیص این مورد دست یه روانشناس کاربلده که طرف واقعا اینجوریه یا فاز گرفته