2777
2789
عنوان

فیلم همه چیز در معرض فروش رو دیدم lgbt🏳️‍🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 109 پست
میگن اختلال نیست و آدم عادی هستن توی جسم اشتباه من جایی که کار میکردم همینطور بود دو نفر میشناختم وا ...

برای من باور پذیر نیست.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همون علم داره میگه بیماری نیس که درمان بشه من با قرآن و این چیزاش کاری ندارم از لحاظ بیماری بودن ...

خلاصه که ترن.س بودن اوکیه ولی همجنسگرایی نیست

تمام شد رفت.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

خلاصه که ترن.س بودن اوکیه ولی همجنسگرایی نیستتمام شد رفت.

بنظرم تو این دنیا از هیچ چیز نمیشه مطمئن حرف زد

نه میشه گفت ۱۰۰ درصد بیماریه نه ۱۰۰ درصد نرماله 

خدا که نیستیم 

شما هم انقدر مطمئن نباش 

ترنسا رو اره ترنسای واقعی گناه داذن بقیه شاخه هاش از نظر من انحرافن حقیقتا ....هرجور فکرشو بکنی م ...

اره خب 

مشکل اینجاست کسی نمیاد صحبت کنه 

همه گمراه شدن 

یکی بیاد منطقی صحبت کنه نه بر اثاث قرآن 

اصلا نمیتونم قبول کنم 

اینا مشکلات روانی دارن تومحیطی بزرگ شدن که به جنس مخالفشون ارزش و بهای بیشتری دادن به خاطر همین این حس رو دارن و باید مشاور وروانشناس برن 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست