میگن اختلال نیست و آدم عادی هستن توی جسم اشتباه من جایی که کار میکردم همینطور بود دو نفر میشناختم وا ...
برای من باور پذیر نیست.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب همون علم داره میگه بیماری نیس که درمان بشه من با قرآن و این چیزاش کاری ندارم از لحاظ بیماری بودن ...
خلاصه که ترن.س بودن اوکیه ولی همجنسگرایی نیست
تمام شد رفت.
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂