2777
2789

ی بچه دختر یکسالونیمه دارن

بار اول ک رفتیم ی ظرف سرویس ۶ نفره آرکوپال بردیم ( دستمون اونموقع خالی بود در حد ۴ تومن هزینه کردیم) عروسک بزرگ هم بردیم برا بچش 

اونا هم اومدن خونمون واسه بار اول سرویس چینی ۱۲ نفره آوردن ( وضعشون بهتره ولی حس میکنم جاریم عمدن خرید ک بگه مال شما کم بود ) ( چون من خودم ۲۴ نفره داشتم خودشم میدونست..) 

خلاصه الان بخاطر ی شرایطی تنها اومدم شهرمون ک اونا هم اینجا زندگی میکنن. الان زنگ زدن دعوت کردن بنظرتون چی ببرم واسه خودش یا بچش ؟

شیرینی ک نمی‌خورن رژیمی زندگی میکنن 

((((. ما خونمون ی شهر دیگه است چندماه ی بار میایم ))))

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یه دسته گل یه جعبه شکلات یا شیرینی مهم نیست رژیمن یا نه

ولی کادو رو نمیدونم ایده‌ای ندارم

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه اسباب بازی در حد یکی دو تومن برای بچش ببر

واسه خودشون هم میتونی گلدون بگیری با دسته گل طبیعی. 

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

یعنی هر وقت دیدن هم دیگه میرم باید وسایل خونه برا هم ببرین یا ظرف و ظروف 

تا کی می‌خوابن ادامه بدین‌ یه جعبه شیرینه میوه ای چیزی به نظرم کفایت می‌کنه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یعنی هر وقت دیدن هم دیگه میرم باید وسایل خونه برا هم ببرین یا ظرف و ظروف تا کی می‌خوابن ادامه بدین‌ ...

واسه بچشم چیزی ببرم؟ بجز شیرینی ؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

واسه بچشم چیزی ببرم؟ بجز شیرینی ؟

نمیدونم ولی اگه شما هی بگیرین ببرین اونا هم همین کاره تکرار میکنن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یه عروسک یا اسباب بازی یا حتی کتاب یا بازی فکری برای دخترشون . برای خودشون  یه بسته قهوره یا هات چاکلت  یا دمنوشهای ایرانی . بری فروشگاهها مدلهای مختلفی هست قیمتهاشون هم مناسبه میتونی  پک پذیرایی دمنوش ببری . یا یه ظرف کوچیک  اینایی که گفتم هم قیمت شیرینی میشه

ببین چی دوست دارن 

مثلا من دوست ندارم کسی برام گل بخره ، اما گلدون بهم هدیه بدی هییییچوقت یادم نمیره و ذوق میکنم 

یا اگه بهم لوازم آرایش بدی برام جالب نیست ، اما کتاب خیلی دوست دارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه عروسک یا اسباب بازی یا حتی کتاب یا بازی فکری برای دخترشون . برای خودشون یه بسته قهوره یا هات چاک ...

ی عروسک با کیفیت واسه دخترش بگیرم کافیه 

یا نه

ی عروسک با کیفیت واسه دخترش بگیرم کافیه یا نه

آره . شما بار اولتون نیست که میرید اونجا حتی دست خالی هم بری مشکلی نداره . در کل منم دوست ندارم بعد مدتها جایی برم دست خالی برم یه چیزی دستم میگیرم میبرم حتی شده جایی بچه زیاد داشتند بستنی ظرفی 3 - 4 مدل بردم .

آره . شما بار اولتون نیست که میرید اونجا حتی دست خالی هم بری مشکلی نداره . در کل منم دوست ندارم بعد ...

آره عزیزم منم همینطورم