2777
2789

به مرگ فکر نکن به امید بودن با بچه هات با بیماری مبارزه کن بگو بخاطر اونا باید بتونم بجنگم روحیه تو از دست بدی باختی    ادم نمیدونه زمان رفتنش کیه ادم سالم شب خوابیده صبح بیدار نشده یا رفته بطرون یساعت دیگه بیاد گفته نهار فلان چیزو درست کنید بعد تصادف کرده هرگز اون نهار قسمتش نشده    از قدیم گفتن اجل گشته' ترک دنیا کند نه بیمارِ سخت    

عمر دست خداست 

یکی بیماری از نوع بد داره و چندین سال زندگی میکنه

وکسی بدون هیچ بیماری خیلی ناگهانی تو جوونی فوت میکنه 

مرگ و زندگی و طول عمر دست خداست 

توکلت به خدا باشه و امیدت به رحمت خداوند 

اینکه ناامیدی و فکر میکنی دور از جون الان قراره  بری این نشونه ناامیدی از رحمت خداست به رحمت خدا ایمان داشته باش و ازش بخواه سلامتت کنه

از خدا برات سلامتی و طول عمر طولانی میخوام که در کنار خانوادت همیشه سلامت و شاد باشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از قدیم گفتن اجل گشته میرد نه بیمار سخت.

عمر دست خداست، چه بسیار مادر و پدرهایی که در سلامت کامل ناگهان از دنیا رفتن و چه بسیار پدر و مادرهایی که با بیماری سخت سایشون بالاسر بچه هاشون بوده و سر و سامانشون دادن، نگهدار شما و  بچه هاتون خدا هست. به چیزهای بد فکر نکن هر چند می دونم سخته.

انشاءالله خدا خودش سلامتیتون رو بهتون برگردونه🌹

بیمارم مریضیم عذابم نمیده عادت کردم دیگه ولی اینکه دخترامو باید تنها بزارم داره استخونم رو آب می‌کنه ...

اشتباه تو دوست خوبم اینه که امید نداری 

امید به معجزه خداوند 

امید به اینکه خداوند با یک نگاه می‌تونه تو رو به حال اولا برگردونه

بلند شو از جات دختر خوب 

از زانو افتادی 

تو اگر نگران بچه هاتی باید تلاش کنی برای زنده موندن نه تلاش کنی برای دل کندن از بچه هات 

به خودت بیا 

انشالله خدا بهتون سلامتی و طول عمر با عزت بده.دور از جون شما من تقریباً توی همین وضعیت هستم با این تفاوت که یه دختر نوجوون دارم که با خودم زندگی میکنه و تقریباً تنها همدم همدیگه هستیم.چندین ساله تمام زندگیمو وقف همین دختر کردم اما وقتی شرایط تغییر کرد پذیرفتم که حتماً صلاح هر دوی ما همینه چون خدای من بزرگتر از آرزوهای منه..طول عمر زیاد تضمین کننده زندگی بهتر نیست شاید همین اندازه برای من کافی باشه دیگه بقیه ش دست خداست..البته بنده پدرش هستم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
سرطان

اصلا به این چیزا فک نکن

من داییم سرطان داشت پسرش دوسالش بود بعد تازه بعد از 6 سال نذر ونیاز بچه دار شده بودن

یکی از اقوام مون بچه اش هم سن پسر داییم بود خیلی غصه دایی من می‌خورد که بعد اون بچه بی زبون بی پدر میشه

بنده خدا زودتر از دایی من تصادف کرد و ازدنیا رفت

میخوام بگم عمر ربطی به مریضی نداره

شما هم قوی باش آن شاء الله خوب میشی

سرطان فقط روحیه بالا میخواد

سرطان همین سلول های خودما هستن که رشد اضافه میکنن 

دیدی تا وقتی خبر نداری چقد رشدشون کمه

ولی همین که میفهمی چون می‌ترسی ازش رشدش زیاد میشه

سرطان رو الکی گندش کردن، با روحیه آن شاء الله شکستش بده

یه بنده خدایی تعریف میکرد یکی از آشناهاشون عمل قلب باز کرده ، بعد دکتر گفته زیاد امیدی به موندنش نیست و آخراشه دیگه . یه جوری بوده که رفتن بالای سرش دعا و قرآن خوندن که برای آدم محتضر می خونن . میگفت بابای من که براش دعا میخوند ، فوت کرد ، اونی که مثلا داشت می مرد ۱۷ سال بعدش زندگی کرد . 

می خوام بگم مرگ و زندگی دست خداس ، خیلی وقتا یه آدم سالم یهو به هر دلیلی میمیره ولی یه آدم بیمار با همون مریضیش سال ها زندگی میکنه . پس نا امید نباش و تا میتونی رابطت رو با خدا قوی کن ، قرآن بخون ، بعد نماز دعا کن ، ان شاالله خدا به قلبت آرامش بده که این دوران سخت رو بگذرونی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم