2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم سرطان داشتن ما چهار تا بچه ایم من و داداشم ازدواج کردیم خواهر و برادر کوچیکتر داریماین آخریا به ...

خدا رحمت کنه پدرتو 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
بیمارم مریضیم عذابم نمیده عادت کردم دیگه ولی اینکه دخترامو باید تنها بزارم داره استخونم رو آب می‌کنه ...

بيماريت جيه؟

مگه حتما با بيمار شدن ادم از بين ميره؟

اين قضيه كه صد در صد نيست

به قول قديمى ها تو هر بيمارى مرگ نيست 

چه افراد سالمى كه شب خوابيدن و صبح پا نشدن و يا تو تصادفات و زلزله و غيره از بين رفتن

نا اميد از لطف و مرحمت خدا نباش

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
حالا من چی بگم ک بچم بیمارع و باید بااسترس بزرگش کنم و تمام استرسم اینه نباشم وی مراقبشع 😔😔

استرس نداشته باش ، بسپارش به خدا . خدا که شما رو بهش داده ، مطمئن باش اگه دور از جونت یه روزی نباشی ، برای خدا کاری نداره یه آدم خوب دیگه برای مراقبت از بچت سر راهش بذاره .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

کتاب حمیدرضا صدر راجب روزهای آخر زندگیشه جالب بود من خوندم .از تهران تا اورنج کانتی 

انشالله ک سایت همیشه بالاسر بچه هات باشه

درهای بسته برای آدم‌هایی باز می‌شود که جرئت در زدن داشته باشن...
بیمارم مریضیم عذابم نمیده عادت کردم دیگه ولی اینکه دخترامو باید تنها بزارم داره استخونم رو آب می‌کنه ...

درسته نگرانیت بجاست

ولی نمیشه همین چند صباحی که زنده ایم رو با ترس بگذرونیم که !!

این همه آدمی که بیمار نیستن و با یه تصادف و اتفاق فوت میکنن چی !!!

اصلا چه تضمینی هست که منی که بیمار نیستم قراره ۹۰ سال عمر کنم و شمای بیمار کمتر از من ؟؟؟؟

به بچه هات یاد بده مستقل شن

یاد بده متکی به کسی نباشن

یاد بده قرار نیست ما همه چیزی که داریم تا آخر برامون بمونن

ذهنتم آروم کن

امیدوارم سالیان سال سایه ت بالا سر بچه هان باشه

ولی هیچوقت سعی نکن با افکار پریشون ، زندگی کردنو ازشون بگیری

(    )

مادر دوستم که دل نکند

خدا بیامرز همش میگفت خدایا شفام بده دخترم کوچیکه نذار بی مادر بزرگ شه😞

سرطان گرفت ظرف یک سال فوت کرد

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کسی که در حال مردنه تمام زندگی قبل از مرگش براش مثل یه فیلم شبانه روزی پخش میشه این مرور خاطرات در کنار اشتباه هابی که داشته و گناه هایی که کرده مرتب براش یاد آوری میشه  تمام تلاشش اینه که همه رو از خودش راضی نگه داره و از خداوند بخاطر اشتباهاتش طلب بخشش کنه بدهی هایش یادش میاد گناهانش یادش میاد 

اون لحظه اون آدم هیچ وقتی برای فکر کردن به اینکه بچه هاشو میخواد رها کنه و بره ندارد 

اینارو جدی میگم سعی کنید هیچ کاری رو برای فردا نزارید 

هی بگید بعداً جبران میکنم بعداً واقعا زمانی وجود ندارد برای جبران 

اگر دل کسی رو شکستید همین الان ازش عذر بخوابین 

به خدا بگو ، همه توی این دنیا وسیله هستن ، اصل کاری خداس که اگه بخواد یه جوری همه چیز رو مرتب میکنه که آب توی دل بچه هات تکون نخوره . 

البته ان شاالله خودت خوب میشی و میمونی کنارشون ، بدترین حالت رو من گفتم . هر چی روحیت قوی تر باشه ، بیشتر میتونی با مریضیت مقابله کنی و درمان بهتر جواب میده برات

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم