2777
2789
عنوان

بچا با باسن خوردم زمین کمرم ب شدت درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 39 پست

کاربر آقا هستم

قطعا دچار کوفتگی شدید 

اگر شکستگی داشت خدای نکرده لحظه ای نمی‌توانستید طاقت بیارید 

آجر آب ندیده رو بگذارید داغ بشه بگذارید روی محل آسیب دیده

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

فقط گرم نگهش دار باروغن ماساژش بده و ببندش محکم

ن اگ مهرهاش جابه جا شده باشن با ماساژ بدتر میشه

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم درد کوفتگی با این که مهره جا بجا شده باشه فرق داره  مشخصه به نظرم 

اگر احساس میکنی که ه ای جابجا شده یا صدا میده برو دکتر 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

کاربر آقا هستمقطعا دچار کوفتگی شدید اگر شکستگی داشت خدای نکرده لحظه ای نمی‌توانستید طاقت بیارید آجر ...

اره اجر جوابه

منم امتحان کردم

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

من با باسن خوردم زمین ولی کمرم نخورده زنین نهایتش باسنم چند روز درد نیکرده و کبود شده البته یه ماه ک ...

منم همونطور خوردم کبود نشده هیچ چیز ظاهرا نشده ولی درد دارم شدید

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
یعنی کمرمو میذارم زمین پاهامو ک جمع میمنم یه ذره دردش ممه ولی پاهامو دراز کنم دردش همونه

احتمالا دیسکته  روی باس نته درسته؟خدای نکرده استراحت کن تا میتونی و ببندش ۶۰ روز طول میکشه اگه این باشه

عزیزم درد کوفتگی با این که مهره جا بجا شده باشه فرق داره مشخصه به نظرم اگر احساس میکنی که ه ای جابج ...

گاهی حس میکنه صدا میده

اره اجر جوابهمنم امتحان کردم

عالیه اگر نشد کیسه ماسه یا نمک هم میشه

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

احتمالا دیسکته روی باس نته درسته؟خدای نکرده استراحت کن تا میتونی و ببندش ۶۰ روز طول میکشه اگه این ب ...

یعنی 60روز طول نیکشه درست بشو؟

اگه مهره باشه تو راه رفتن اذیت میکنه دولا راه میره

نه درست راه میرم فقط وقتی میخوام بلند شم و بشینم اذیت میشم 

بله تقریبا البته فشار نیار بهش تو راه رفتن چجوری هستی؟

راه رفتم تقریبا خوبه فقط نشست برخواست اذیتم میکنه بخوابم و بخوام پهلو ب پهلو بشم اذیتم میکنه بیشتر