2777
2789
عنوان

اقایون اگر هستین بیاین یه دقه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ذهن یه پسر ضایع نیست این کارم؟؟؟؟

چرا ضایع باشه شما برای زندگیت باید تصمیم درست رو بگیری

اتفاقا ادم بعضی مواقع باید زرنگی خودشو نشون بده تا طرفش فکر نکنه راحت میتونه دورش بزنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
نه خب اخه دوستا و فامیلاشم دیدم کامنت گذاشتن یعنی هاید نبودن خب میترسید اونا ببین

ببین الکی نیست ک طرف هی شمارتو پاک میکنه ک کسی نبینه پس با بهونه ها خودتو گول نزن 

من نمیگم زود قضاوت کن ولی خب اگه میتونی بهش بگو بری رو اکانتش ببین چیکار میکنه

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

چرا ضایع باشه شما برای زندگیت باید تصمیم درست رو بگیریاتفاقا ادم بعضی مواقع باید زرنگی خودشو نشون بد ...

دیدگاه جالبی بود مرسی

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
چرا ضایع باشه شما برای زندگیت باید تصمیم درست رو بگیریاتفاقا ادم بعضی مواقع باید زرنگی خودشو نشون بد ...

فقط ی ویزی که هست من چند بار پیش اومده گفتم بریم تل و اون اهمیت نداده برا همین سختمه ،البته سر اینکه گفت عکس بفرس و گفتم تایمرنداره اینستا کشوندم حرفو به تلگرام

ب نظرت از چی میترسه؟

شاید هم جایی شاغله مثل خیلی ادارات اجازه تماس نمیدن 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
ببین الکی نیست ک طرف هی شمارتو پاک میکنه ک کسی نبینه پس با بهونه ها خودتو گول نزن من نمیگم زود قضاوت ...

نه اشتبا خوندین ،شمارشو برام فرستاد بعد چند دقیقه پاکش کرد