2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل بیاین یه سوال درمورد رابطه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 58 پست
اسی راجب سوالت نمیدونم ولی بعید میدونم بدون دخول باردار شی احتمالش کمه واسه بی نظمی پریودت حتما برو ...

یکی دوبار دکتر رفتم 

تا وقتی قرص میخورم اوکیع تا قرص رو قطع میکنم دوباره بهم میریزه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین قطعا داخل نریخته تو چون استرس داری اینطور فکر میکنیمنم اون بار حس میکردم باردارم همسرم رفت دو ت ...

چرا قشنگ متوجه شدم که این اتفاق افتاد 

چون از واژنم خارج میشد وقتی بلند میشدم 😶‍🌫️

چرا قشنگ متوجه شدم که این اتفاق افتاد چون از واژنم خارج میشد وقتی بلند میشدم 😶‍🌫️

باید فکر کنم تا ۷۲ ساعت بعد قرص بخوری حتما

نمیدونم چرا مراقب نیستن🫢

حالا ما دخولمون کامله تو عقد عجیبه قبول کرده اینطوری

بخدا دارم میمیرم، بعد تازه شوهرم درش اورد باانگشت ولی سریع یه قرص خوردم من دوتا بچه دارم دیگه اصلا ن ...

برای منم این اتفاق افتاد یه بار .قرص خوردم ولی خیلی بدم اومد از کاندو. م

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
باید فکر کنم تا ۷۲ ساعت بعد قرص بخوری حتمانمیدونم چرا مراقب نیستن🫢حالا ما دخولمون کامله تو عقد عجیب ...

دوتاشو باهم بخورم؟

یا یکی الان یکی ۱۲ ساعت بعد ؟

کدوم بهتره 

منم دیشب باورتون میشه کاندوم موند داخل خیلی میترسم یه قرصم خوردم

چطور موند داخل اخه دراوردی؟😐

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

اسی بنظرم حتما بخور وقتی تا این حد بوده که از واژنت ریخته پس خطریه بخور

من ماه قبل شک داشتم که چیزی داخل ریخته یانه با این وجود اورژانسی خوردم اما در کمال ناباوری باردار شدم