2777
2789
و اینکه فقط زگیل تناسلی از این آقا از طریق رابطه جنسی و ذر محل مقعد و ناحیه تناسلی رخ میده یا دست بز ...

احتمالا درگیری 90 درصده

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ممکنه زگیل نداشته ولی ویروس رو داشته باشه و منتقل هم بشه باید حتما ازمایش بدن

یعنی اگر زگیل رو نداشته باشن روی پوست ولی ویروس رو داشته باشن باز هم منتقل میشه؟

سوال دیگه اینکه تو سایت نوشته بودن ک خیلی وقتا آقایون تست میدن و منفی میشه... ما چطوری بفهمیم یکی ویروس رو داره پس؟

یه سوال هم بالاتر پرسیدم

مرسی کلی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخواستم ببینم اگر آقایی زگیل رو نداشته باشه ولی قبلن با خانمی که hpv داشته رابطه داشته باشه و ما با ...

بله قطعااا ویروسش همیشه هست گلم

اما با کاند.وم میشن جلوگیری کردن چون گفتی ضایعه ندارن

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

ممنونم من رگ های کف پاهام گاهی ب شدت درد میگیره و احساس میکنم الان هستش که پاره بشن نظرتو ن در باره ...

عزیزم چیزی تحت عنوان درد رگ نداریم.اگه احساس میکنید سوزن سوزن میشه و یا خارش داره انزیم های کبدی رو چک کنید ولی اگر درد دارین احتمالا یه مشکل عضلانیه یا خار پاشنه ای چیزی توصیم اینه که به یه متخصص طب فیزیکی مراجعه کنید

میخواستم ببینم اگر آقایی زگیل رو نداشته باشه ولی قبلن با خانمی که hpv داشته رابطه داشته باشه و ما با ...

اگر آقا با کسی که قبلا مبتلا بوده رابطه داشته احتمال بیماریش خیلی بالا ست 

و اینکه زگیل رو نشون نداده دلیل نمیشه که مبتلا نبوده‌ تازه احتمالا نوع خطرناکش هم گرفته 

و این آقا درصورت داشتن رابطه جنسی با شما احتمال آلوده کردن شما هم هست باید تست بدید 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

عزیزم چیزی تحت عنوان درد رگ نداریم.اگه احساس میکنید سوزن سوزن میشه و یا خارش داره انزیم های کبدی رو ...

پاشنه پام نیس یکم بالاتر تقریبا یکم پایین تر از پشت انگشتام سوزن شدن نیس درد میکنه حالت گرفتگی داره

بله قطعااا ویروسش همیشه هست گلم اما با کاند.وم میشن جلوگیری کردن چون گفتی ضایعه ندارن

ممنونم

اگر با دست و تماس مستقیم با پوست دست ارضاشون کنم بازم میگیرم و دستم زگیل میزنه؟ یا خود ویروس رو جای دیگه بدنم بروز میده؟

چه تستی مشخص میکنه.و من تستم منفی بود احتمال داره وجود داشته باشه

پاپ اسمیر 

و اگر تستتون منفی بوده بیمار نیستید 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

پاشنه پام نیس یکم بالاتر تقریبا یکم پایین تر از پشت انگشتام سوزن شدن نیس درد میکنه حالت گرفتگی داره

خار پاشنه باعث درد کلیه کف پا میشه فقط پاشنه نیس به نظرم طب فیزیکی مراجعه کنید بازم