من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ممنونم من رگ های کف پاهام گاهی ب شدت درد میگیره و احساس میکنم الان هستش که پاره بشن نظرتو ن در باره ...
عزیزم چیزی تحت عنوان درد رگ نداریم.اگه احساس میکنید سوزن سوزن میشه و یا خارش داره انزیم های کبدی رو چک کنید ولی اگر درد دارین احتمالا یه مشکل عضلانیه یا خار پاشنه ای چیزی توصیم اینه که به یه متخصص طب فیزیکی مراجعه کنید
میخواستم ببینم اگر آقایی زگیل رو نداشته باشه ولی قبلن با خانمی که hpv داشته رابطه داشته باشه و ما با ...
اگر آقا با کسی که قبلا مبتلا بوده رابطه داشته احتمال بیماریش خیلی بالا ست
و اینکه زگیل رو نشون نداده دلیل نمیشه که مبتلا نبوده تازه احتمالا نوع خطرناکش هم گرفته
و این آقا درصورت داشتن رابطه جنسی با شما احتمال آلوده کردن شما هم هست باید تست بدید
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
چه تستی مشخص میکنه.و من تستم منفی بود احتمال داره وجود داشته باشه
پاپ اسمیر
و اگر تستتون منفی بوده بیمار نیستید
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌