2777
2789
بله عزیزم منتقل میشه متاسفانه راهش همون pcr و ازمایشه

ممنونم 

اگر با دست و تماس مستقیم با پوست دست ارضاشون کنم بازم میگیرم و دستم زگیل میزنه؟ یا خود ویروس رو جای دیگه بدنم بروز میده؟

بالاتر کاربرا گفتن اگر با کاندوم رابطه داشته باشی نمیگیری، درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر آقا با کسی که قبلا مبتلا بوده رابطه داشته احتمال بیماریش خیلی بالا ست و اینکه زگیل رو نشون نداده ...

ممنونم

اگر با دست و تماس مستقیم با پوست دست ارضاشون کنم بازم میگیرم و دستم زگیل میزنه؟ یا خود ویروس رو جای دیگه بدنم بروز میده؟

ممنونماگر با دست و تماس مستقیم با پوست دست ارضاشون کنم بازم میگیرم و دستم زگیل میزنه؟ یا خود ویروس ر ...

نه عزیزم 

اصلاااا 

ولی به هرحال باز مواظب باش دستت زخم باز نداشته باش

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

ممنونم اگر با دست و تماس مستقیم با پوست دست ارضاشون کنم بازم میگیرم و دستم زگیل میزنه؟ یا خود ویروس ...

درصورتی نمیگیری با کاندوم که زائده نباش رو بدنش 

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

ممنونماگر با دست و تماس مستقیم با پوست دست ارضاشون کنم بازم میگیرم و دستم زگیل میزنه؟ یا خود ویروس ر ...

نه عزیزم 

فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه 

دهانی 

مقعدی 

و واژینال 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

خیلی ممنونم اگر کاندوم استفاده کنم هم نمیگیرم؟

احتمال اینکه مبتلا نشی خیلی هست ولی بازهم امکان ابتلا وجود داره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌