2777
2789
عنوان

دشمن ویروس جدید بخور پنیرک و گل ختمی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بعنوان فوق متخصص حلق ومری گفتم

منم به عنوان مادر سه تا بچه که از وقتی این دمنوشارو یادگرفتم چندساله دکتر نبردمشون دارم میگم!!!

بچه های من حتی استامینوفن هم نمیخورن

پونه هم تب بره هم انتی بیوتیک هم مقوی سیستم گوارشو دستگاه ایمنی و....

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
این ویروس جدید از کی شیوع پیدا کرده؟ما ماه پیشی گرفتیم کل خونواده .بچم سه روز کامل تو تب بالا بود .ع ...

اکثرا گرفتن ی دوره درمانی کامل داره و برا اکثرا سرفه خلط و... هست

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
تا دوره ش طی نشه خوب نمیشی.بی خودی دارو تجویزنکن دکتر

دارو نیست گیاهیه و بی ضرر.ولی دورش واقعا طولانیه و اینها کمک میکنه به بهبود

اگه بخوریم چی ؟ من دوهفتست بینیم کیپ شده و سردرد سینوسی گرفتم موقع سجده

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
اگه بخوریم چی ؟ من دوهفتست بینیم کیپ شده و سردرد سینوسی گرفتم موقع سجده

دمنشوش پنیرک بسیار خوبه ولی کلا این خیلی راحته که

دمنشوش پنیرک بسیار خوبه ولی کلا این خیلی راحته که

ممنون .چقد دم کنیم ؟ مث پونه است ؟؟ ضرر ندارن ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
ممنون .چقد دم کنیم ؟ مث پونه است ؟؟ ضرر ندارن ؟

برای از بین بردن انواع عفونت، 40‌ گرم گیاه پنیرک را به‌همراه یک لیتر آب جوش به مدت 10‌دقیقه دم کرده، یک فنجان از این دمکرده را روزی سه‌بار بنوشید تا عفونت‌های ادراری، برونشیت و عفونت‌های سرخک و مخملک از‌بین بروند. مخلوط گل پنیرک به همراه گلسرخ، بابونه، گل ختمی و بنفشه برای رفع عفونت دستگاه تناسلی زنان بسیار موثر است

برای از بین بردن انواع عفونت، 40‌ گرم گیاه پنیرک را به‌همراه یک لیتر آب جوش به مدت 10‌دقیقه دم کرده، ...

ممنون خیر ببینید . 

برای از بین بردن انواع عفونت، 40‌ گرم گیاه پنیرک را به‌همراه یک لیتر آب جوش به مدت 10‌دقیقه دم کرده، ...

من تا حالا پنیرک نخریدم و ندیدم 

گلش بهتره یا  برگاش؟؟

من تا حالا پنیرک نخریدم و ندیدم گلش بهتره یا برگاش؟؟

https://vista.ir/w/a/34/088xl

اینجاروببین این گل آبیها هست