2777
2789
عنوان

اصلاح نکردن ابرو بخاطر مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 37 پست
دیگه این چیزا مد نیستالان دخترای راهنمایی هم ابرو و صورت رو اصلاح میکنن

فک کنم فقط خانواده منن که اینو عیب میدونن میگن فامیل میگن این دختره دیگه زن شده و فلان در صورتی که کل دخترای فامیل ابرو برمیدارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک کنم فقط خانواده منن که اینو عیب میدونن میگن فامیل میگن این دختره دیگه زن شده و فلان در صورتی که ک ...

عجب!!!!!!!

طرزفکرشون خیلی قدیمیه

باهاشون حرف بزن بگو این چیزا خیلی وقته دیگه مد نیست

بعدشم برو کار خودتو بکن و تمام

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
هرروز با خانوادم سر این موضوع بحث داریم معتقدن که دختر اگه ابروهاشو برداره دیگه زن حساب میشه

یه بار با خود مامانت برو ارایشگاهی که بلده نچرال برداره.دختر دوست من ۱۵ سالشه میاد نچرال برمیداره یه جوری که زیر ابروهاش هست اما کل ابرو مرتب میشه

عجب!!!!!!!طرزفکرشون خیلی قدیمیهباهاشون حرف بزن بگو این چیزا خیلی وقته دیگه مد نیستبعدشم برو کار خودت ...

با مامانم حرف زدم رفت به مامان‌بزرگم گفت و کلی حرف بارن کردن که تو زن شدی و به درد نمیخوری و فلان🙂

میگن اینجوری دیگه کسی نمیاد بگیرتت😂😂

هرروز با خانوادم سر این موضوع بحث داریم معتقدن که دختر اگه ابروهاشو برداره دیگه زن حساب میشه

😑😑اصلا زن با دختر مثلا چه فرقی باید داشته باشه

هر دو مونث هستن دیگه

عقاید مسخره

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

با مامانم حرف زدم رفت به مامان‌بزرگم گفت و کلی حرف بارن کردن که تو زن شدی و به درد نمیخوری و فلان🙂م ...

وای خدا بهت صبر بده😂😂😂😂

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
با مامانم حرف زدم رفت به مامان‌بزرگم گفت و کلی حرف بارن کردن که تو زن شدی و به درد نمیخوری و فلان🙂م ...

به ارایشگر بگو دخترونه تمیز شون کنه 

خودشون میدونن چکار کنن که زنانه نشه

جو خانواده ها فرق میکنه تو خانوادتون اگه دختری هست که همسن شماست و اجازه نداشته برداره پس شمام نمیتونی ولی اگه یه پدر یا مادر از کار شما طرفداری کنه کسی نمیتونه حرف بارتون کنه