2777
2789
عنوان

دوست دخترمو چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 52 پست
ولی احساسات اون طرف چی؟ بعدش عذاب وجدان نگرفتید؟

عزیزم 

من از طرف ایشون جواب دادم 

وگرنه من خودم که اینجوری نیستم...🥺

من خودم این هفته که داره میاد خواستگاریمه با همونی که دوسال باهاش بودم...🥺

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

ببخشید چون جواب دادید فکر کردم شما اون پستو گذاشته بودید

نه عزیزم من نزاشتم

فدای سرتون🌱💚

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من از طرف ایشون جواب دادم وگرنه من خودم که اینجوری نیستم...🥺من خودم این هفته که داره میاد خوا ...

ای وای ببخشید من حواسم نبود 😂❤️

عزیزممممم خیلیییی خوشحال شدم این چند روز همش خبر بد بهم داده بودن.. امیدوار شدم به زندگی دوباره 😁

ایشالا خوشبخت بشی و بهترین ها برات اتفاق بیوفته :) 

ای وای ببخشید من حواسم نبود 😂❤️عزیزممممم خیلیییی خوشحال شدم این چند روز همش خبر بد بهم داده بودن.. ...

فدات بشم🤩😁💚🌱

مرسی بابت دعای قشنگت مهربون🤩🤩😘😘💚🌱

انشالله برای شمام همیشه بهترینا اتفاق بیوفته و شاد و سلامت باشین😘

امیدوارم دخترایی که ادعای عاشقی میکنن و بخاطر هوس بازیشون بعد یه مدت با هزار تا بهونه الکی آدمو ول میکنن بدجوری پاشو بخورن

دلشون بشکنه.تاوان بدن.اگه خدایی وجود داره و عادله حتما این کار رو میکنه

خودم میتونستم آبروی اکسمو توی شهر ببرم ولی بازم دلم نیومد

هر کسی حق انتخاب داره.قبول.وقتی از خودشون مطمئن نیستن و فهمشو ندارن گ ه میخورن عاشقی میکنن قول میدن و وابسته میکنن بعد مثل خ ر میذارن میرن

insta :  amiiid619

میدونی این بیشتر برا دخترا صدق میکنه چون پسرا یبار رک و راست میگن نمیخوامت و نباید اصرار کنی اما دخت ...

گفتم اصرار نکنید . وگرنه ناز کشیدن که باید باشه. 

حتی برای پسرا هم باید دلیل رو جویا شد وصحبت کرد .  

ولی اصرار و پافشاری اصلا