2777
2789
عنوان

گوشیشو شکستم

72 بازدید | 4 پست

سلام من و نامزدم سه ساله با همیم اخر هفته ها خونه ی مادر شوهرم باهم میمونیم یکبار ک نشسته بودیم تو گوشی من استوری دوس دختر سابقش رو میدید منم ماراحت شدم رفتم اونور دیدم اهمیتی نمیده و سرش تو گوشیشه منم رفتم گوشیشو ازش گرفتم اومد ازم پس بگیره ک دستمو پیچوند منم گوشیشو پرت کردم و خورد توی شیشه قلیان جفتشون شکستن بعد اون قضبه نامزدی رو بهم زده و میگه چیزایی ک خیلی علاقه مند بودم بهشو خراب کردی چجوری میتونم قانعش کنم منو ببخشه؟

نظرسنجی

ارزش تو براش کمتر از یه قلبونو گوشیه اگه میتونی این همه نادیده گرفته صدنو تحمل کنی دنبال راهکار باش تا ببخشه تورو

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه غلطا

تو میخوای ببخشتت تو باید اونو ببخشی، اون بی خود میکنه درباره ی دوس دختر قبلیش اطلاعات کسب کنه من جات بودم هم گوشیو هم خودشو با هم آتیش میزدم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨