2777
2789

همسرم

یخچال

ماشین لباسشویی

گاز

دو تا اسپیلت

دو تا تی وی

جا کفشی و میز تی وی و ۳ تا پتو و رو تختی 

مبل ال راحتی برا تلویزیون

من

وسای

ل ریز برقی

اتو جارو برقی سرخ کن ابمیوه گیر اسیاب همزن پلوپز گوشتکوب خورد کن مخلوط کن چرخ گوشت 

فر 

ماشین ظرفشویی

فرش ۱۲ متری 

۳ تا فرش ۴ متری 

مبل فرانسوی و ناهار خوری

پرده خونه

دوتا سرویس قابلمه 

سرویس قاشق چنگال 

قاشق چنگال سر دست  و وسایل ریز اشپزخونه 

سرویس ۱۲ نفره چینی

سرویس ۱۸ نفره ارکوپال 

سرویس۶ نفره دم دستی

سرویس پذیرایی کریستال ۱۲ نفره

ی سری ظروف پذیرایی

دو تا تابلو فرش

وسایل تزیینی مثل اباژور و ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرتون خوب وسیله خریده نسبت به طرفای ما بنظرم تا اونا اسمشو نیاوردن شما هم ننویسین

منم به اندازه خودم اوردم

وسایلی ک گفتم همشون برند بودن قطعا قیمتشون بالاتر از جنسای ایرانیه

وسایل شوهر من ایرانی بودن

منم به اندازه خودم اوردموسایلی ک گفتم همشون برند بودن قطعا قیمتشون بالاتر از جنسای ایرانیهوسایل شوهر ...

بازم وسایل رو بنویسی مشکلی هم پیش بیاد کسی نمیادبگه شما برند خریدی اون ایرانی به چشم میاد وسایل سنگین رو اون خریده ولی منم سرویس خوابم خریدم ۵۰ میلیون شوهرم مبل خرید ۲۰ میلیون خیلی اختلاف کیفیت بود

از صفر تا صد جهزیه با خودمون بود حتی یه بالشت شوهرم نیاورد ولی ننوشتیم این کارا چیه زشته بابا

واسه خونش خریده ولی اگه روزی از من سیاهه بخوان چیو باید نشون بدم؟

بله بنویسید و امضا بگیرید. انشاالله تا ابد باهم خوشبخت زندگی کنید و پیرشین به پای هم. ولی آینده مشخص نیست. 1 درصد احتمالا جدا بخواین بشین لازمتون میشه. یک قسمت از آقای قاضی درمورد همین بود. میگفت خجالت نکتین نگین زشته و فلانه و از مد افتاده

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
منم به اندازه خودم اوردموسایلی ک گفتم همشون برند بودن قطعا قیمتشون بالاتر از جنسای ایرانیهوسایل شوهر ...

خدایی این کار خیلی زشته. توهین ب خودته

حالا این زندگی خدای نکرده از هم بپاشه اررش خودت و روان ات بیشتره یا چهارتا قاشق چنگال؟

ب فکر زندگی ات باش نه آهن آلات