2777
2789

مامانم پارسال تصادف  سنگینی کرد عابر پیاده بود ماشین بدجور بهش زد لگنش شکست تو بیمارستان با این ک عکس گرفتن اما دکتر نفهمیده بود زانوش خونریزی کرده و پاشم شکسته اون راننده ای ک زد بهش حتی نیومد بیمارستان بینه چ بلایی سر مادرم اورده مامانمو اوردیم خونه ۲۰ روز خوابیده بود تو جاش چون لگنش شکسته بود نمیتونست تکون بخوره ما ام نفهمیدیم ک پاش شکسته بعد ۲۰ روز خواست بره تا سرویس بهداستی دید نمیتونه بردیم دکتر عکس گرفتیم گفت پاش شکسته و گچ گرفته دیگه هر کاریم کردیم پزشک قانونی قبول نکرد..دیسک کمرش زده بیرون الان به خاطر تصادف از داخل خونریزی کرده و یه توده تو شکمش به وجود اومده هزینه این عملا بالای ۲۰۰ تومن در میاد برامون دیه اشو ک هنوز بهمون ندادن زندگیمون ب خاطر این تصادف نابود مامانم کارشو برا همیشه از دست داد بچه طلاقم هستم پدری نیست ک تو این شرایط کمکمون کنه مستاجرم هستیم اون طرفم که اینجوری با ماشین زد ب مامانم رفت پی زندگیش دیگه نمیدونم چیکار کنم فقط روزی هزار بار ارزوی مرگ میکنمو نمیمیرم

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تصادفات واقعا تو ایران هیچ رسیدگی روشون نیست طرف که خسارت میبینه جانی مالی بیچاره میشه هیچ هروز هروز از این دادگاه ب اون دادگاه کلیم از جیب هزینه میکنه شاید نصفشو بیمه تقبل کنه اونم بعد سالها رفت امد  طرف مقصر خوشو خرم میره دنبال زندگیش ب کتف مبارکشم نیست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
پزشکی قانونی چرا قبول نکرد؟ شما باید همون عکسای بعد تصادف رو ببرید ببینن بگید مال همون موقع بوده دکت ...

خیلی پیچیدس دکتر معمولی میگه اره شکسته دکتر پزشکی قانونی میگه نه پاش نشکسته ولی پاش سیاه شدهدبود نمیدونم چرا اینجوری کردن

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه 

اون رانندهمن متوجه نشدم مادرتون مقصر بود تو تصادف یا اون آقا؟

مامانم عابر پیاده بوده تو کروکی نوشته راننده صد درصد مقصره

تصادفات واقعا تو ایران هیچ رسیدگی روشون نیست طرف که خسارت میبینه جانی مالی بیچاره میشه هیچ هروز هروز ...

دقیقا همینه😭😭😭😭

بیمه ندارید ؟ چندسالته ؟

نه بیمه نداریم ینی داشتیم مامانم که نتونست بره سر کار اونم قطع شد کلا

خب بگید دکتر دیگ بررسی کنه بگید دکتر خودش گفته شکسته چقدر ناحقی میکنن

انقدر جلو دکتر پزشک قانونی مامانم نفرین کرد دکتره گفت خدا ام بیاد پایین پات نشکسته ولی اخه اگه نشوسته بود چرا دکتر الکی نوشته بود ک بره گچ بگیره

مامانم عابر پیاده بوده تو کروکی نوشته راننده صد درصد مقصره

خدابهت کمک کنه ...مواظب مادرت باش به خداتوکل کن ....امید داشته باش...ازطریق دوربینهای توشهر هم نتونستن شماره پلاک ماشین رو دربیارن