مامانم پارسال تصادف سنگینی کرد عابر پیاده بود ماشین بدجور بهش زد لگنش شکست تو بیمارستان با این ک عکس گرفتن اما دکتر نفهمیده بود زانوش خونریزی کرده و پاشم شکسته اون راننده ای ک زد بهش حتی نیومد بیمارستان بینه چ بلایی سر مادرم اورده مامانمو اوردیم خونه ۲۰ روز خوابیده بود تو جاش چون لگنش شکسته بود نمیتونست تکون بخوره ما ام نفهمیدیم ک پاش شکسته بعد ۲۰ روز خواست بره تا سرویس بهداستی دید نمیتونه بردیم دکتر عکس گرفتیم گفت پاش شکسته و گچ گرفته دیگه هر کاریم کردیم پزشک قانونی قبول نکرد..دیسک کمرش زده بیرون الان به خاطر تصادف از داخل خونریزی کرده و یه توده تو شکمش به وجود اومده هزینه این عملا بالای ۲۰۰ تومن در میاد برامون دیه اشو ک هنوز بهمون ندادن زندگیمون ب خاطر این تصادف نابود مامانم کارشو برا همیشه از دست داد بچه طلاقم هستم پدری نیست ک تو این شرایط کمکمون کنه مستاجرم هستیم اون طرفم که اینجوری با ماشین زد ب مامانم رفت پی زندگیش دیگه نمیدونم چیکار کنم فقط روزی هزار بار ارزوی مرگ میکنمو نمیمیرم
اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه
من پدرم دقیقا ی هفته بود ماشین صفر از نمایندگی تحویل گرفته بود کنار خیابون پارک کرده بود یکی مست امد زد ماشینو ترکوند سال ۹۹ بود هم خسارت همم باید افت قیمت میداد بابام نزدیک ۶۰ تومن خرج درست کردنش کرد کلیم بخاطر افت قیمت موقع فروش ضرر کرد تا همین الانشم که هست پروندش بازه طرف رفته اصلا معلوم نیست کی و کجاس هروز هروز پدرمو میکشونن دادگاه بنده خدا دیگه راضی شده خودش رضایت بده بیمه ام که بازی در اورده با میگه فاکتوراتون الکیه یا میگه میاوردین خودمون درست میکردیم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.