2777
2789
عنوان

بین خرید گوشی و طلا موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سامسونگ دارمa70 مال سه چهار سال پیشه ولی سالمهیه شیائومی نوت دوازده پرو پلاس سال پیش خریدمش تبلت ...

خب پس نخر

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
اگه گوشی خوبی نداری و یا مدل گوشی که داری قانعت نمی کنه گوشی بخرمن خودم پارسال پولی که داشتم رو یه گ ...

گوشیم میان ردست سال پیش نزدیک بیست تومن خریدمش 

ولی بقول شما قانعم نمیکنه 

میگم طلا رو بعد ازدواج شوهر میخره فعلا گوشی رو خودم بخرم😃

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

گوشی داری دیگه میخوای چه کار 😐

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
بخدا اونم شانس من نمیگیره😂اونموقع خودم وارد زندگی مشترک بشم حیفم میاد صد و خورده ای بدم به گوشی الا ...

شما ک تصمیمت رو گرفتی نظر ما هیچ تاثیری نداره  😂هرکاری حالت رو خوب میکنه انجام بده

ولی من جات بودم حیفم میومد پول زحمت و تلاشم رو بدم گوشی که بعد از سه و چهار سال قدیمی و بی کیفیت میشه 

گوشیت چه جوره برای چی میخوای تعویض کنی مزایا ومعایب هر انتخابت را بنویس بعد تصمیم بگیر والا گوشی اگر ...

نه تنها بلاگر نیستم بلکه تمام برنامه هامو پاک کردم و می‌خوام از فضای مجازی فاصله بگیرم چند ماه

فقط نی نی سایت میام 

اون زمان براساس سن و شرایط زندگی کار خوبی کردین

ولی بعد ازدواج آدم محتاطانه تر عمل می‌کنه و دیگه این چیزا براش مهم نیست طلا و پس انداز مهمه برای خونه و ماشین و...

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
شما ک تصمیمت رو گرفتی نظر ما هیچ تاثیری نداره 😂هرکاری حالت رو خوب میکنه انجام بدهولی من جات بودم ح ...

نه واقعا تصمیمو نگرفتم😂

همیشه وقتی پول دستم اومده بین این دوراهی موندم

آخرشم طلا گرفتم

این بار گفتم یبارشو گوشی بگیرم بعدا طلا میخرم ولی باز پشیمون شدم

گوشیم میان ردست سال پیش نزدیک بیست تومن خریدمش ولی بقول شما قانعم نمیکنه میگم طلا رو بعد ازدواج شوهر ...

من خودم اول رفتم دنبال خرید گوشی که علاقم بود در حالی که سود دهی طلا خیلی بیشتر بود در این یکسال 

ولی پشیمون نیستم از کارم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

گوشیم میان ردست سال پیش نزدیک بیست تومن خریدمش ولی بقول شما قانعم نمیکنه میگم طلا رو بعد ازدواج شوهر ...

بنظر من شوهر فقط تو دوران عقد طلا میخره

بعد دیگه ببخشید خرش از پل گذشته  

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

من خودم اول رفتم دنبال خرید گوشی که علاقم بود در حالی که سود دهی طلا خیلی بیشتر بود در این یکسال ولی ...

منم میگم همون گوشی رو بگیرم اول بعدش دیگه پس انداز میکنم طلا میگیرم

چون چند سال همین کار رو کردم هر پولی دستم اومد دادم طلا و الان احساس میکنم تو سن من زوده برای اینکه اینقدر آدم جوش بزنه و پس انداز کنه تو این سن اونم قبل ازدواج لذت بردن از زندگی مهمتره

من ۱۲پرومکس گرفتم و‌بشدت پشیمونمتو‌ایران فقط سامسونگ خوبه خواهرم s23گرفته عالیه

چرا پشیمون شدی عزیزم؟

سیزده پرومکس و اس۲۴ اولترا هم قیمتن تقریبا ولی احساس میکنم سامسونگ بعد چندسال خیلی ضعیف میشه کاراییش 

همون دو سه سال اول خوبه