2777
2789
عنوان

بین خرید گوشی و طلا موندم

234 بازدید | 33 پست

هروقت پول دستم اومده دو دل شدم بدم به طلا یا گوشی و در نهایت دادم به طلا

حتی گوشی گرفتم اونم فروختم طلا گرفتم🙈😂

الان یکم پول دارم میگم مگه چقدر زنده ام بخوام از همین سن بفکر پس انداز باشم از زندگی لذت ببرم تا قبل ازدواج و گوشی بگیرم 

بنظرتون اینم بدم به طلا یا گوشی رو بگیرم؟😁

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه گوشی خوبی نداری و یا مدل گوشی که داری قانعت نمی کنه گوشی بخر

من خودم پارسال پولی که داشتم رو یه گوشی خوب خریدم و بعد اون هر چی پول دستم میاد طلا می خرم

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

اینجا همه طرفدار طلا هستن و داغون

حالا طلا خیلی خوبه 

سودش زیاده و پس انداز مطمئنیه

ولی خب گوشی هم مهمه

فعلا بین طلا و گوشی دو دل شدم

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
چه مدل گوشی میخای بخری

سیزده پرو مکس

صد در صد طلا 😐خودت طلا نشان باشی شوهرت برات ایفون میگیره

بخدا اونم شانس من نمیگیره😂

اونموقع خودم وارد زندگی مشترک بشم حیفم میاد صد و خورده ای بدم به گوشی الان سنم کمتره راحتتر از این کارا میکنم😂

گوشیت چه جوره 

برای چی میخوای تعویض کنی 

مزایا ومعایب هر انتخابت را بنویس بعد تصمیم بگیر 

والا گوشی اگر منبع درآمد باشه مثلا بلاگری یا خیلی کارت ارتباط با مردم داره که گوشی خوب داشته باشی وگرنه خب طلا آب شده گزینه خوبی هست من سال ۸۴ اولین گوشیم را با حقوق خودم خریدم وکلی پول سیم کارت رند دادم انتخاب اونموقع من بود ولی الان باشه میگم اصلا ضروری نبود چقدر طلا وپول لازم داشتم برا خرید خونه وبهتر بود طلا داشتم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
گوشیت مدلش چیه؟ مال چه سالیه؟

یه سامسونگ دارمa70 مال سه چهار سال پیشه ولی سالمه

یه شیائومی نوت دوازده پرو پلاس سال پیش خریدمش 

تبلت و لپ تاپ هم دارم