2777
2789
عنوان

هفته ی ششم بارداری بدون علایم

71 بازدید | 22 پست

تو رو خدا یکی بیاد هفته ی ششم بارداری ام دوهفته از پریودم گذشته دیروز آزمایش خون بتا دادم عددش ۲۱۷۲۹

بود میترسم از پوچ هنوز برا قلبش نرفتم ولی ساک تشکیل شده  برای قلب آخر همین ماه دکترم گفته برو استرس دارم عدد بتام به نظرتون خیلی بالا نیست؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اصلا نگران نباش منم هفتع شیشم اصلا ن ویاری حالت تهویی  سر دردی بیخیال میگردم فقط زیر شکمم درد میاد ک عادیه  قلبشم احتمالا تشکیل شد برا تو سنو ندادی

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
استرس نداشته باش. اگه خیلی می‌ترسی باید دو روز بعد آزمایش دوباره آزمایش میدادی. اگا حدودا دو برابر م ...

نه یه دونه ساک دیده شده دوقلو نیست .آره بتا دیروز دادم که عددش اون بود فردا دوباره می‌خوام ازمایش بتا  بدم 

استرس نداشته باش. اگه خیلی می‌ترسی باید دو روز بعد آزمایش دوباره آزمایش میدادی. اگا حدودا دو برابر م ...

از چ نظری دو قلو باردارن بتاش خیلیه میگین ؟

خیلی خوبه. منم ۳۱هزار بود بتام هفته۶ ولی علائم نداشتم. از۷ هفته علائمم شروع شد گفت بگیر که اومد😂

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم اصلا نگران نباش منم هفتع شیشم اصلا ن ویاری حالت تهویی سر دردی بیخیال میگردم فقط زیر شکمم درد ...

سونو آخر ماه زده برام الان میگه نرو زوده یه بار فقط سونو دادم هفته ی پیش که گفت یه ساک داخل رحم تشکیل شده

سونو آخر ماه زده برام الان میگه نرو زوده یه بار فقط سونو دادم هفته ی پیش که گفت یه ساک داخل رحم تشکی ...

اهان منم دقیقا هفته شیشم ولی سونو تازه رفتم قلبم شکر خدا تشکیل شد تو زود رفتی پس

من اصلا همون زیر شکمم هم درد نمیاد همش فکر میکنم الکیه باردار نیستم

خوب عزیز بعضیا اینطورین تو نگران نباش انشالله ک چیزی نیس منم تا کار سنگین کارای خونه تند تند انجام ندم دردم نمیاد