2777
2789
عنوان

کاش سفید و توپر بودم که عشقم یه دختر دیگه رو نگیره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 51 پست
اگه سفید باشم دیگه چرا دوسم نداشته باشهچشمش سیر میشه

عزیزم منم سبزه ام و بشدت توی سن شما لاغر بودم 

همه دوستام یکیو داشتن که عاشقشون بود و من تنها..آخرشم با یکی دوست شدم ک اونم با یه دختر بشدت زیبا بهم خیانت کرد چقدر اذیت شدم...حتی کارم ب قرص کشید تا ب آرامش رسیدم...

در نهایت بعد از ده سال سختی و فکر و خیال...روزگار چرخید 

من الان خیلی خوش اندامم و زیبای خودمو دارم..

یه شغل فوق العاده دارم و توی محیط کاریم یک نفر عاشقم شد ک بی نظیره...

و الآنم دارم مهاجرت میکنم ب یه کشور دیگه برای کار و زندگی..

فقط زمان لازمه تا همه چی سر جای خودش قرار بگیره...

آروم باش خدا بزرگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما چی از اون کمتر داری که می‌ره باشگاه عضله در بیاره خب تو هم برو باشگاه جوونی به خودت برس یکم شیتان فیتان کنی اصلا لاغری به چشم نمیاد مثلا شلوار بگ بپوش با پالتو کوتاه اصلا لاغریت مشخص نمیشه کتاب مفید بخون رو اعتماد به نفست کار کن، چه سفید و سیاه لاغر و چاق و ...  باشی زمانی که اعتماد به نفست بالا باشه به چشم بقیه تو بهترینی رو خودت کار کن عزیزم 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
اگه سفید باشم دیگه چرا دوسم نداشته باشهچشمش سیر میشه

عزیزم توهم پودرالوررا بگیر از عطاری شب بعداز شام با یه لیوان شیر بخور بداز ده روز تاثیرشو میبینی بدون عوارضه خیلی خوبه رهم بدنو چاق میکنع هم صورتتو یکم تپل تر بشی رنگت هم باز میشه