2777
2789

توروخدا الکی دعوا نکنید نگید آی تو بی لیاقتی آی اون بزرگت کرده آی نباید بگی ، شما که جای من نیستید بدونید چه فشاری رو دارم تحمل میکنم 

ده ساله ازدواج کردم هر وقت زنگ میزنه یا یه خبر ناگوار میده یا الکی بهم استرس میده ، با زبون خوش بهش گفتم هیچوقت منفی فکر نکن رو منم تاثیر میذاره اصلأ انگار نه انگار 

صبح اول وقت ساعت ۵ بهم زنگ زده میگه یه خواب وحشتناک دیدم امروز یه اتفاقی میفته ، گفتم کاش نمیگفتی چرا فکر میکنی هر چیزی رو باید بگی؟ از صبح ذهنم درگیره هی میگم نکنه اتفاقی بیفته ، قبلاً هم انقد سر این حرفاش منفی فکر کردم واقعا یه اتفاق بدی افتاد بخدا ، چون آدم ناخواسته انرژی منفی رو جذب میکنه ، دوبار دیگه زنگ زده میگه وای امروز حتماً اتفاقی میفته ، بهش میگم بابا بیخیال شو دیگه خستم کردی خودم به اندازه کافی مشکل دارم تو دیگه ولم کن ، چند دقیقه پیش کلا این جریان یادم رفته بود بهش زنگ زدم کارش داشتم دیدم جواب نداد گفتم شاید خوابه ، بعد از چند دقیقه زنگ زده با وحشت میگه چیشده؟ میگم هیچی چی شده ؟ میگه وای سرم درد گرفت خداکنه هیچی نشه 

دوباره یادم افتاد و استرس گرفتم 

نیاز شدید به یه روانپزشک داره ولی مقاومت میکنه ، یه بار بهش گفتم برو دکتر یعنی دهنمو سرویس کرد گفت خودت دیوونه ای آدم مگه به مادرش میگه دیوونه؟ اصلأ روح و روانش مریضه ، ممنون میشم نفری یه صلوات برای آرامشم بفرستید 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بهش بگو هر ماه صدقه بذاره کنار اینجوری هم رفع بلا میشه هم خودش دلش اروم میشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خیلی خوب ترو میفهمم منم مادر شوهرم این مدلیههمش نفوذ بد میزنه بدم میاد فاصله گرفتم ازشوقتی خدارو ...

اصلأ خستم کرده بخدا 

میگم خب وقتی خواب بد دیدی اصلأ به زبون نیار باعث میشی واقعا اتفاق بدی بیفته انقد بهش فکر میکنی ولی گوش نمیده 

بهش بگو هر ماه صدقه بذاره کنار اینجوری هم رفع بلا میشه هم خودش دلش اروم میشه

هرروز صدقه میندازه 

اصلأ مشکلش با صدقه حل نمیشه باید بره پیش روانپزشک وسواس فکری شدید داره منو هم داره داغون میکنه