2777
2789
سلام اپرا جان مگه شما سرکار نمیرید دیگه؟

سلااام

نه قشنگم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

معقول ترینش ۱۵

بیشتره ماماها اینقدر میگیرن اونم تو شهرستان کوچیک نه شهر بزرگ 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا سلامت باشی و شاداب تر از همیشه برگردی سر کار

مرسییییییی لاکچری من 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

😅همسر مهندس عمران درآمد نمیدونمخودم خانه دار درآمد ۲۵ که ۲۰ برای قسط میره

سلام اوپراجان خوبین اقا ی چندتا تاپیک داشتین یکیش برای اعتکاف بود ک عکس عروسکتونو گذاشته بودین و چندتای دیگ خیلی انرژی مثبت بود من گاهی میرفتم سر میزدم اما دیشب رفتم دیدم نیست دیگ😢 خودتون حذف کردید ؟

😂😂آمار چیا میخوای در بیاری

هر دو کارمند 

همسرم 15

خودم 25

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
همسرم مهندسه نفت، حدود چهل و خورده ایی خودمم پرستارم(بنا به دلایلی یه دوسه ماهی نرفتم ولی از ماه دیگ ...

از شرکت نفت انتظار حقوق بالاتری داشتم فکر میکردم به ۸۰ اینا برسه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

زندگی همیشه بالا و پایین داره

مهم اینه هرگز دست از تلاش بر نداریم و همیشه دنبال پیشرفت و بهتر کردن خودمون و زندگیمون باشیم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
از شرکت نفت انتظار حقوق بالاتری داشتم فکر میکردم به ۸۰ اینا برسه

میرسه، سابقه تو شرکت نفت خ اثر داره، مثلا داره همکاری که حدود صدتومنم بگیره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑