2777
2789
عنوان

حرف مردم چقد براتون مهمه فکر کن تو دختری هستی که

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 65 پست
مرسی قربونت 🫂🤍 اره دری رو که خدا برات باز میکنه بنده نمیتونه ببنده

بعضی کارا اشتباهن خب اونجور مواقع ادم باید به حرفا و نصیحتای اطرافیان گوش بده ولی درمورد کارایی که صد در صد اطمینان داری درستن اصلا اهمیت نده

نمیدونم چرا حس کردم دلت خیلی پاکه خواستم بگم برای منم دعا کن گل🌹

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بپیچه مهم نیست ما یبار دنیا اومدیم زندگی کنیم توی دنیامنم با دوست پسرم همجا بودم اخرم شد شوهرم اگرم ...

خوشبخت بشید گلم

ارع واقعا هم همینطوره 

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه یکم دیگه هم بگی ینی برام بی اهمیت میشه🥲دلگرمم کردی رفیق🫂🤍

قربونت برم. اره صد درصد این مسائل میرن توی لیست بی اهمیت ترین چیزها توی زندگیت. اونقدر مسائل بزرگتر هست توی زندگی که قراره یکی یکی تجربشون کنی. تلخ و شیرین. بخدا که این مسئله برات خنده دار میشه یه روز. مطمئن باش برا هیچکس هم مهم نیست تو دوس پسر داری. هرکسی هم پشت سرت حرف میزنه، بخدا بیکاره و از سر حسادت حرف میزنه.

میدونی من حرف مردم بشدت برام مهمهبخاطر همین سر همچی حالم خراب میشهههکاش حرفم نپیچه جایی

عزیزم من موقعه عقدم همه فهمیدن با شوهرم دوست بودم زن عموم انقدر داستان برام ساخت پنج ماه بعد خبر اومد پسر خودش با دوست دخترش قراره ازدواج کنه و همه بدشو گفتن

غصه نخور کسی بخواد برات چاه بکنه اول خودش میوفته تو چاه کسی حق قضاوت نداره 

یاد یه خاطره ای افتادم 

من نوجوون که بودم خونه مادربزرگم با خونه ما یک کوچه فاصله داشت 

پیش میومد برم اونجا و ۱۲_۱شب برگردم 

مادربزرگم تا سر کوچه خودشون میومد نگاهم میکرد که مثلا چیزی نشه 😂😂

یه همسایه فضول داشتیم 

نمیدید من از کجا میام فقط میدید دیروقت میام 

انقدر بد نگاه میکرد 

چند بار گذشت بابامم میدید چشم غره میزد استغفرالله گویان میرفت تو خونه 

به خیال خودش من هر شب میرفتم چه کارها که نمیکردم بابامم مثلا بی غیرت بود تازه با لبخند ۱ شب درو باز میکرد میگفت چخبر 

میخوام بگم هیچ کاری نکنیم یکی یه فکری میکنه 

برای من مهمه چون اگه درست و به قاعده رفتار کنی که مردم حرف بد نمیزنن و درست و در شان خودم رفتار کرد ...

خدایا شکرت هنوز هم آدم های فهمیده دور برمون هستند احسنت به اون مادر که چنین دختری تحویل جامعه داد

بعضی کارا اشتباهن خب اونجور مواقع ادم باید به حرفا و نصیحتای اطرافیان گوش بده ولی درمورد کارایی که ص ...

فداتشم عزیزم اره پیش اومده منم از سر بچگی یا هرچی بوده این حرکتو زدم اما کل شبو ب پای خدا افتادم روم نشده توبه کنم من گناه زیاد کردم اما میخوام دیگ خودمو ابرومو بسپارم دست بالایی

دل تو پاک تره عزیزم اما ب روی چشم دعات میکنم حتما🫂🥲

عزیزم من موقعه عقدم همه فهمیدن با شوهرم دوست بودم زن عموم انقدر داستان برام ساخت پنج ماه بعد خبر اوم ...

ب قولی هنو کارمایی هس زمین گرده میچرخه امروز و فردا یکی نیس ادم نباید قضاوت کنه🙂

یاد یه خاطره ای افتادم من نوجوون که بودم خونه مادربزرگم با خونه ما یک کوچه فاصله داشت پیش میومد برم ...

ماهم داریم از این همسایه ها🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا نمیدونم چرا سرشون تو زندگی مردمهههه

ارع ولی دیگ از این غلطا نمیکنمم

نمی خوام نارحتتون کنم به خداوندی خدا برای تک تک دخترهای سر زمینم که اینقدر راحت خودشون بی ارزش می کنند دلم آتیش می گیره آخه چرا گلم اون آقا پسر باید بیا التماس پدر مادرتون کنه تا بهش دختر بدند دختر باید ناز داشته باشه دختر فرشته هست هر پسر باید آرزوتون بکنه نه اینکه به راحتی شما داشته باشه و هر غلطی دلش بخواد انجام بدهوبد بذار بره اخه چرا اینجوری می کنید با خودتون چرا

فداتشم عزیزم اره پیش اومده منم از سر بچگی یا هرچی بوده این حرکتو زدم اما کل شبو ب پای خدا افتادم روم ...

قربون محبتت عزیزدلم💚🩷

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
فداتشم عزیزم اره پیش اومده منم از سر بچگی یا هرچی بوده این حرکتو زدم اما کل شبو ب پای خدا افتادم روم ...

احسنت گلم چرا روت نشه در های توبه همیشه روی ما بندگان رو سیاه بازه هست گلم من هم گذشته کاری انجام می دادم که الان وقتی فکرشو می کنم می بینم خدا چقدر بزرگ بوده که از سر تقصیر من گذشته توبه کردم توبه نشکوندم الان سه سال هست توبه کردم خدبزرگ مهربان توبه کن از خودش بخواه آبروت حفظ کنه